Ακόμα «γράφει» ο Garcia των Κάρντιναλς

Σε... φουλ φόρμα είναι ο Jaime Garcia των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς και όλα τα αποτελέσματα της Πέμπτης (22/03) στα φιλικά του MLB.

Ο Garcia, pitcher των παγκόσμιων πρωταθλητών, πρωταγωνίστησε στο επιβλητικό 9-0 σε βάρος των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Σε πέντε innings σημείωσε εννέα strikeouts.

Σε... αντίθετους ρυθμούς κινούνται δύο pitchers που θα ξεκινήσουν την σεζόν. Από

τη μία, ο Carl Pavano των Όκλαντ Αθλέτικς συμπλήρωσε 6.11 ERA σε 17.6 innings στην ήττα με 11-1 από τους Μπάλτιμορ Όριολς, οι οποίοι δεν χρησιμοποίησαν τον «ταλαιπωρημένο» Νικ Μαρκάκη. Ακόμα, ο James Shields έκανε το χειρότερό του φιλικό, αλλά οι Τάμπα Μπέι Ρέις επικράτησαν με 8-6 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς.

Στο 0/3 έμεινε ο Μάικ Μουστάκας και οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς γνώρισαν την συντριβή με 16-4 από τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Άλλωστε ο Adam Dunn χτύπησε δύο home runs, εκ των οποίων το ένα ήταν Grand Slam.

Εξαιρετικός ήταν ο Ubaldo Jimenez στο 9-4 των Κλίβελαντ Ίντιανς με τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες και ο 49χρονος αριστερόχειρας, Jamie Moyers, έκανε τέσσερα «τέλεια» innings στο 7-0 των Κολοράντο Ρόκις με τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιντς. Από την άλλη, ο Gulleremo Morscoso «υπέφερε» στην ήττα των Ρόκις με 11-6 από τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες.

Ισόπαλο τελείωσε το ματς μεταξύ των Μπόστον Ρεντ Σοξ και Νιου Γιορκ Γιάνκις, όπως αυτό των Ατλάντα Μπρέιβς με τους Μαϊάμι Μάρλινς. Όλες οι προαναφερόμενες ομάδες συγκαταλέγονται στα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της 22ης Μαρτίου:

Grapefruit League
Μινεσότα Τουίνς-Μπάλτιμορ Όριολς 1-11
Τορόντο Μπλου Τζέις-Φιλαδέλφεια Φίλις 2-0
Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Τάμπα Μπέι Ρέις 6-8
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 9-0
Ατλάντα Μπρέιβς-Μαϊάμι Μάρλινς 5-5 στο 10ο inning (5-5 κ.α.)
Νιου Γιορκ Μετς-Χιούστον Άστρος 8-2
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Νιου Γιορκ Γιάνκις 4-4

Cactus League
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 16-4
Λος Άντζελες Έιντζελς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 7-4
Τέξας Ρέιντζερς-Σικάγο Καμπς 4-11
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Κολοράντο Ρόκις 11-6
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Κλίβελαντ Ίντιανς 4-9
Σινσινάτι Ρεντς-Τέξας Ρέιντζερς 6-2
Κολοράντο Ρόκις-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 7-0

Keywords
Τυχαία Θέματα