Αίτημα ΠΑΣΑΠ προς ΕΟΠΕ

Με αίτημα που κατέθεσε γραπτώς στο Δ.Σ της ΕΟΠΕ ο διευθυντής του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μηνούδης ζητήθηκε η άμεση πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα με την ΕΣΑΠ, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση φαίνεται πως έχει λησμονήσει τα όσα υποσχέθηκε.

Η Λίγκα φαίνεται πως έχει βάλει στην… άκρη τα όσα συμφώνησε με τον ΠΑΣΑΠ ενώ δεν είναι τυχαίο ότι τα μέλη της ολομέλειας –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- δεν έχουν κινηθεί στην συμφωνηθείσα κατεύθυνση

σε θέματα όπως αυτό των διακανονισμών.

Αυτά και άλλα πολλά κατέθεσαν γραπτώς κατέθεσε ο ΠΑΣΑΠ στην ΕΟΠΕ με στόχο να υπάρξει περαιτέρω ενεργοποίηση και εγρήγορση για να μην χαθεί ακόμα μια χρονιά εις βάρος του αθλήματος αλλά και των πετοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ: «Στο ΔΣ της ΕΟΠΕ παρευρέθη εκ μέρους του ΠΑΣΑΠ ο Δ/ντής του Συνδέσμου Β.Μηνούδης, ο οποίος κατέθεσε γραπτό αίτημα ζητώντας από την Ομοσπονδία την λήψη άμεσων πρωτοβουλιών προκειμένου να προωθηθούν τόσο τα συμφωνηθέντα μεταξύ ΕΣΑΠ-ΠΑΣΑΠ (π.χ. διακανονισμός οφειλών), όσο και τα υπόλοιπα θέματα στα οποία δεν υπήρχε καταρχήν συμφωνία (αδειοδότηση ομάδων κ.α.). Ο ΠΑΣΑΠ αποφάσισε να προβεί στο ανωτέρω αίτημα, βλέποντας άλλη μια αγωνιστική χρονιά να χάνεται, αφού ουδεμία προσθήκη έγινε στην φετινή προκήρυξη του πρωταθήματος (ούτε καν αυτών των προτάσεων της ΕΣΑΠ) που να εξασφαλίζει ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας για τους αθλητές.

Ζητήθηκε δε από την ΕΟΠΕ, να καταθέσει τις δικές της συγκεκριμένες προτάσεις επί του συνόλου των θεμάτων και να μην μείνει στο ρόλο του παρατηρητή.Επίσης, συζητήθηκαν θέματα λειτουργικά της ΕΟΠΕ που έχουν άμεση σχέση με τους αθλητές (καθαρογραφή δικαστικών αποφάσεων) και ζητήθηκε να εξεταστεί λεπτομερώς και να προταθουν λύσεις (ο ΠΑΣΑΠ έχει κάνει την ανάλογη προεργασία) για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των αθλητών Α1 και Α2 κατηγορίας Ανδρών, όπως και αυτής της Α1 γυναικών.

Τέλος, ο ΠΑΣΑΠ, ο οποίος είχε ταχθεί από την πρώτη στιγμή ενάντια στις τιμωρίες των διεθνών αθλητών/τριών, χαιρετίζει την απόφαση του ΔΣ για ανάκληση της παραπομπής των Διεθνών αθλητών. Ελπίζουμε η ίδια απόφαση να ληφθεί από την Δικαστική Επιτροπή για την τύχη της τιμωρίας τόσο του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Νίκου Ρουμελιώτη,όσο και για τις αθλήτριες Ιβάνοβα, Γιώτα, Λαμπρούση, Καραγκούνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα