Αισιόδοξος ο Τσάνας

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Νέων, Κώστας Τσάνας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας στην Elite Round του Euro 2012.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρθηκε στους αντιπάλους της Εθνικής στον όμιλο που θα διεξαχθεί στο Ερεβάν της Αρμενίας, ενώ τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να πετύχουν κάτι

καλό με την γαλανόλευκη φανέλα.

«Κληρωθήκαμε σε έναν δυνατό όμιλο, αν εξαιρέσουμε την Ανδόρα. Η διοργανώτρια Αρμενία και η Σλοβακία διαθέτουν ανταγωνιστικά σύνολα και σίγουρα οι αγώνες κρύβουν παγίδες, ιδιαίτερα αν εμείς δεν παρουσιαστούμε σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά ο Κώστας Τσάνας.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, γιατί πιστεύουμε ότι με τη δική μας καλή παρουσία θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Οι παίκτες μας βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν φιλοδοξίες και θέλουν με τη φανέλα της Εθνικής να αποδείξουν ότι δικαίως ακούγονται καλά λόγια γι’ αυτούς».

Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (19/10) στο Ερεβάν της Αρμενίας και προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για την πρεμιέρα της στον 10ο προκριματικό όμιλο κόντρα στην Ανδόρα (21/10, 11:30 ώρα Ελλάδας, MIKA Sport Complex).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα