Ξανά στην κορυφή ο Λέτο

15:05 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει σε 9 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα τους είναι και οι τρεις επιθετικοί της ομάδας πράγμα που σημαίνει πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα εμπιστευτεί ξανά

στον Λέτο την θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό θα συμβεί διότι στην σημερινή προπόνηση ο Ρούντολφ ακολούθησε θεραπεία, ο Τοτσέ έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Πετρόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση και δύσκολα θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος. Σε αυτούς τους τρεις προστίθενται και οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Βιτόλο και Νίνης οι οποίοι συμπληρώνουν την λίστα των τραυματιών.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Φερέιρα δεν έχει πολλές επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας με τον Καπίνο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια ενώ την αμυντική τετράδα μπροστά του θα την απαρτίζουν οι Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος. Στα χαφ θα παίξουν ο Σιμάο με τον Κατσουράνη, στις πτέρυγες θα κινούνται ο Ζέκα με τον Κουίνσι ενώ λίγο πιο πίσω από τον Λέτο θα είναι ο Κλέιτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα