Αισιόδοξοι στον Εθνικό Γαζώρου

Την πίστη τους για δικαίωση από την Πειθαρχική Επιτροπή που θα εξετάσει την Πέμπτη (31/05, 10:30) την υπόθεση με την αναβολή του αγώνα με τον Τύρναβο εξαιτίας επεισοδίων στο πούλμαν των φιλοξενούμενων πριν την έναρξη της αναμέτρησης, εκφράζουν στον Εθνικό Γαζώρου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου από τις Σέρρες θέλουν απλά την τήρηση των νόμων έτσι ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά, αφού η ομάδα δεν έχει καμία ευθύνη για την επίθεση στην αποστολή του αντιπάλου.

Αυτό που της προσάπτεται είναι η

μη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας γύρω από το δημοτικό γήπεδο Σερρών που ήταν να διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, στοιχεία βάση των οποίων ο Εθνικός Γαζώρου αναμένεται να μην τιμωρηθεί.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Τύρναβος δεν προσήλθε καν στον αγωνιστικό χώρο.

Στην απολογία των δύο ομάδων για τους Σερραίους θα παρευρεθούν ο πρόεδρος Γιώργος Καλαποτλής μαζί με τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου, με την απόφαση να αναμένεται να βγει Πέμπτη το απόγευμα, το αργότερο την Παρασκευή (01/05).

Ως εκ τούτου, η βαθμολογία στον Βόρειο όμιλο της Football League 2 δεν έχει επικυρωθεί ακόμη, με τον Εθνικό και τη Νίκη Βόλου να ισοβαθμούν την παρούσα χρονική στιγμή στην πρώτη θέση με 40 βαθμούς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων, αυτές θα πάνε σε μπαράζ απευθείας ανόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα