Αυτοί είναι οι πιτσιρικάδες της Ξάνθης

Το Onsports έψαξε και έμαθε λεπτομέρειες για τους τέσσερις παίκτες της ομάδας Κ-20 της Ξάνθης που ανέβηκαν στους «μεγάλους» υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια, αλλά και γι αυτούς που θα ακολουθήσουν.

Μιλήσαμε με τον Κώστα Μπεδρέλη, προπονητή της ομάδας Νέων της Ξάνθης που βέβαια ξέρει απ' έξω και ανακατωτά το κάθε ένα από τα τέσσερα παιδιά. Αλλωστε, αν και ο Ουζουνίδης παρακολούθησε όλα τα εντός έδρας φετινά ματς των Νέων και είχε προσωπική άποψη για την αξία τους, έπαιξαν ρόλο και οι συστάσεις

του Μπεδρελή.

Αντώνης Ράνος

«Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και για ένα μοντέρνο σέντερ φορ. Είναι ψηλός, αλλά εκτός από δεινότητα στο σκοράρισμα με το κεφάλι, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και καλές κινήσεις μέσα στην περιοχή. Βρίσκομαι πολλά χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες και ειλικρινά, δεν έχω δει πολλούς επιθετικούς τόσο καλούς όσο ο Ράνος»

Κώστας Τσαμούρης

«Είναι αριστεροπόδαρος στόπερ και παρά το ύψος του, έχει ευχέρεια στον χειρισμό της μπάλας, ενώ είναι και πολύ γρήγορος. Εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, θεωρώ ότι έχει λαμπρό μέλλον. Είναι ο πιο μικρός από τους τέσσερις, καθώς ενώ οι υπόλοιποι γεννήθηκαν το 1993, αυτός είναι του 1994.»

Φώτιος Δουμάνης

«Αγωνίζεται ως ακραίος χαφ. Παίζει κυρίως δεξιά, αλλά δεν έχει πρόβλημα να πάει και στην αριστερή πτέρυγα. Είναι πολύ ταχύς και έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα»

Θεόδωρος Τορομανίδης

«Πρόκειται για κεντρικό χαφ που εκτός από πολύ καλές οργανωτικές ικανότητες, διαθέτει και αμυντικές αρετές βοηθώντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αξιοζήλευτη η αντοχή και τα τρεξίματά του, υστερεί μόνο στη δύναμη»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων μάς μίλησε και για κάποια παιδιά που ο ίδιος θεωρεί ότι σύντομα θα υπογράψουν με τη σειρά τους στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης. Πρόκειται για τους Νάκα (επιθετικός μέσος, 1994), Γούλα (δεξί χαφ, 1994), Λάσπατζη (δεξί μπακ-χαφ, 1994) και Πασχαλάκη (αριστερός χαφ, 1995).

Keywords
Τυχαία Θέματα