Αισιοδοξία στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/3) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ζηρού η επαναληπτική Γ.Σ. του Εθνικού Φιλιππιάδας, παρουσία του Δημάρχου, Δημήτριου Γιολδάση, μελών του συλλόγου, του προπονητή, Γιώργου Γιάννου, και των ποδοσφαιριστών, Δημήτρη Μπαλάφα και Κώστα Λέντζου.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Θανάσης Λιόντος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την κατάσταση της ομάδας, τις οφειλές της, καθώς και για τα έξοδα μέχρι το τέλος της σεζόν και ζήτησε την βοήθεια όλων, ώστε η ομάδα να μην οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.

Για την οικονομική στήριξη μέχρι το τέλος της φετινής

χρονιάς, δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος, Δημήτρης Γιολδάσης, ενώ πήραν και οι φίλαθλοι την κατάσταση στα χέρια τους, αφού έφτιαξαν μια επιτροπή για τη συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Αν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις το τωρινό Δ.Σ. θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι όπου μέσα από την ετήσια Γ.Σ. θα προκύψει νέο Δ.Σ..

Ο Πρόεδρος του Εθνικού, Θανάσης Λιόντος, με το τέλος της Γ.Σ. μίλησε στο PrevezaSports.gr και τόνισε:

«Η σημερινή Γ.Σ. είχε σκοπό να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος της Φιλιππιάδας γιατί η ομάδα βρίσκεται σε ένα οριακό σημείο, ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι υπάρχουν τα οικονομικά προβλήματα. Πιστεύω ότι ο κάθε φίλαθλος με τον τρόπο του μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο, και ο Εθνικός διαθέτει πολύ καλό υλικό, και πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα φέτος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Ζητώ την βοήθεια όλων γιατί με 2-3 άτομα δεν μπορείς να κάνεις διοίκηση. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Δημήτρη Γιολδάση, τους φιλάθλους που είναι κοντά μας, και τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού για την υπομονή τους».

Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος του Εθνικού,Κώστας Κάκκος,:

«Βρεθήκαμε απόψε εδώ σε μια επαναληπτική Γ.Σ. με θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ. Η παρουσία των φιλάθλων ήταν σχετικά αναμενόμενη και ο κόσμος έδειξε ότι ενδιαφέρεται για το μέλλον του Εθνικού. Αναγκαστήκαμε να θέσουμε τις παραιτήσεις μας, ο Πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. ώστε να βρεθεί κάτι καλύτερο και να οδηγήσει την ομάδα στις τελευταίες 9 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Δεν ήταν μια εκβιαστική κίνηση, αλλά έγινε για το καλό της ομάδας. Οι φίλαθλοι σήμερα έδειξαν ότι ενδιαφέρονται για την ομάδα, και τις επόμενες μέρες θα βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους, κυρίως οικονομικά, ώστε να τελειώσει η χρονιά και το καλοκαίρι να γίνει μια νέα συζήτηση για το μέλλον του Εθνικού. Τέλος να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Δημήτρη Γιολδάση και τους φιλάθλους για την παρουσία τους απόψε εδώ».

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΣ – ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΣΑΚΚΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα