Αισιοδοξία για το Champion All Star Day

17:36 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Την αισιοδοξία τους για την πετυχημένη διεξαγωγή του All Star Day γυναικών στη Λευκάδα εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Την πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου για το «Champion All Star Day» της Λευκάδας παραχώρησαν το πρωί του Σαββάτου (4/2) οι τοπικοί φορείς του νησιού, ενόψει του ραντεβού των καλύτερων Ελληνίδων και ξένων παικτριών στις 19 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου.

Αρχικά τον λόγο

πήρε ο Δήμαρχος, Κώστας Αραβανής: «Η ΕΟΠΕ εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά εκτός Αθήνας το Champion All Star Day και είναι ιδιαίτερη τιμή που εμπιστεύτηκε τον Δήμο Λευκάδας. Πρόκειται για μια κορυφαία εκδήλωση και από τις σπουδαιότερες που ανέλαβε ποτέ η πόλη μας και σήμερα είμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε και επίσημα το event που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου και μάλιστα θα έχει και πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση μέσω του ΟΤΕ ΤV.

Ευχαριστώ όλους τους φορείς και ιδιαίτερα την Ένωση Ξενοδόχων για την καθοριστική προσπάθεια και τις πρωτοβουλίες που κατέβαλαν και καταβάλλουν. Ευχαριστώ και την Αντιδήμαρχο κα Σκιαδά που συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάληψη, αλλά και την καλύτερη διοργάνωση του Champion All Star Day. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και οι οικονομικές συνθήκες επίσης. Τέτοιες πρωτοβουλίες όμως χρειάζονται και θα κάνουμε από την πλευρά μας ό,τι περνάει από το χέρι μας, αλλά πάντα με διαφανή τρόπο προκειμένου να μην στερηθούν οι συμπολίτες μας τέτοιες κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Αποστόλης Βέτσας, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Θα προσπαθήσουμε να αισθανθούμε κι εμείς ως δημότες Λευκάδας αυτές τις ημέρες γιατί παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η Λευκάδα κάνει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται μέσα από μία ευρύτερη κλίμακα φορέων και η προσπάθεια της ΕΟΠΕ να γίνει η εκδήλωση στη Λευκάδα αποσκοπεί πρωτίστως στο άνοιγμα του βόλεϊ στην περιφέρεια. Νιώθουμε ότι είμαστε μία γροθιά με έναν κοινό σκοπό. Η εκδήλωση ξεκίνησε ως All Star Game αγώνα, πέρσι έγινε All Star Day και φέτος ανεβάζουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, αφού θέλουμε η διοργάνωση να γίνει ένα αθλητικό φεστιβάλ. Το εντάσσουμε μέσα στο γενικότερο πλάνο ανάπτυξης του βόλεϊ που επιχειρεί η ΕΟΠΕ και μάλιστα δεν σας κρύβω ότι αισθανόμαστε ενοχές γιατί ο Νομός Λευκάδας μέχρι τώρα ήταν ο μόνος στην Ελλάδα που δεν είχε σύλλογο βόλεϊ.

Η Ομοσπονδία, λοιπόν, πέρα από μια όμορφη εκδήλωση δίνει μεγάλη βάση και στο τι θα μείνει από όλο αυτό το event. Η αξιοποίηση διοργανώσεων για επιχειρηματική ανάπτυξη ευρύτερα είναι ένας στόχος μας. Το Champion All Star Day είναι η κορυφαία εκδήλωση που γίνεται στη Δυτική Ελλάδα σε επίπεδο αθλοπαιδιών και η πρώτη που θα έχει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση. Αντιλαμβάνεστε ότι η προβολή του νησιού από κάθε είδους ΜΜΕ είναι τεράστια. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα επισκέψεις των αθλητριών στα σχολεία κλπ».

Τέλος, ο πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Γιάννης

Keywords
Τυχαία Θέματα