«Μαγεία» με επτάρα από Άρσεναλ

17:11 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Άρσεναλ η οποία διέλυσε 7-1 την Μπλάκμπερν και πλησίασε την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Τις παλιές καλές εποχές θυμήθηκαν οι οπαδοί της Άρσεναλ στο «Έμιρατς», όπου η αγαπημένη τους ομάδα, επέστρεψε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις που συνήθιζε στο παρελθόν.

Οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν την Μπλάκμπερν με 7-1 και μείωσαν στους δύο βαθμούς από την πρώτη τετράδα με ένα παιχνίδι παραπάνω από την Τσέλσι. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Αρσέν

Βενγκέρ, ήταν οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Όξλεϊντ – Τσάμπερλεϊν οι οποίοι πέτυχαν τρία και δύο γκολ αντίστοιχα.

Ο Ολλανδός επιθετικός μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Πέντερσεν στο 32’ να κάνει το… λάθος να ισοφαρίσει σε 1-1. Η απάντηση ήταν άμεση με τον Φαν Πέρσι στο 38’ να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν στο 40’ έκανε το 3-1. Λίγο αργότερα, ο Ζιβέ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να σκοράρουν ακόμα τρεις φορές. Ο Αρτέτα στο 51’ έκανε το 4-1, με τον Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν στο 54’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 5-1. Ο Φαν Πέρσι στο 62’ ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ κάνοντας το 6-1.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τιερί Ανρί στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί (69’ Σανιά), Ροσίτσκι, Αρτέτα, Γουόλκοτ, Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν (68’ Ανρί), Σονγκ (72’ Μπεναγιούν), Κοκελέν, Φαν Πέρσι
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Όλσον, Ζιβέ, Νταν, Ντουν (45’ Χένλεϊ), Πέντερσεν, Πέτροβιτς, Νζονζί, Λόβε (36’ Ορ), Μοντέστ, Χόιλετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα