Αιγάλεω – Πανναξιακός 1-1

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Αιγάλεω και Πανναξιακός, που ήρθαν ισόπαλοι 1-1, σε μια αναμέτρηση που είχε αποβολή, χαμένο πέναλτι και ένταση.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση 19 λεπτών αγώνα, όταν ο Καρούσης έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’, ο Μπαλάσκας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε αποκρούστηκε από τον Θέμελη. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά, ο Τεγούσης διαμόρφωσε το 1-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της

αναμέτρησης.

Στο 90’ ο σκόρερ του Πανναξιακού αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, κάτι που εκμεταλλεύτηκε το Αιγάλεω στα λεπτά των καθυστερήσεων.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Ταμπάκης, Ζαφειράτος, Κολέζι (46' Σιδέρης), Βασιλάρης (32' λ. τρ. Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Βασιλικής (77' Κωνσταντόπουλος Κ.), Τεγούσης Κ., Τεγούσης Α., Μπαλάσκας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Δήμας (89' Αγγελής), Τόσκας, Κολιούσης, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου (70' Κοττάκης), Πολυκρέτης, Κατσάνης (52' Σουσούνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα