Άγιαξ με... άρωμα Ελλάδας!

Αντίστροφα μετρούν στις τάξεις της ακαδημίας Ajax Hellas καθώς απομένουν μόλις δύο ημέρες για την έναρξη του φετινού Camp.

Την Κυριακή (01/07) στα γήπεδα «Star Football Club» στην Βούλα, θα δοθεί το εναρκτήριο... λάκτισμα, με τις πύλες της ακαδημίας να ανοίγουν ξανά για τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θέλουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να διεκδικήσουν, ενδεχομένως και μια θέση στις ακαδημίες του ολλανδικού συλλόγου.

Μετά από αρκετή δουλειά, οι διοργανωτές

του Camp ολοκλήρωσαν σήμερα (29/06) τη σχετική προετοιμασία και πλέον όλα να είναι έτοιμα για τους μικρούς πρωταγωνιστές. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμής οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν τις 200.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Camp θα διαρκέσει 10 ημέρες (1-10 Ιουλίου), ενώ οι τρεις ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν θα ταξιδεύουν δωρεάν για πέντε ημέρες στην Ολλανδία και θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Άγιαξ.

Τέλος, το παρών στο Camp θα δώσουν αρκετοί προπονητές μεταξύ των οποίων και οι Άρνολντ Μιούρεν, Ντένις ντε Χάαν, Τζοόστ φαν Νταμ και Γκέριτ Πανχούις.

Keywords
Τυχαία Θέματα