«Αφεντικό» του ντέρμπι η Καλαμαριά!

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς κόντρα στη Νίκη Βόλου, την οποία «ανάγκασε» στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της football league 2.

Οι Πόντιοι, οι οποίοι πλησίασαν στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης στο 40’ με τον Αλτίν Χατζί, σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, αλλά και τις φάσεις, χωρίς να καταφέρουν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Στο

δεύτερο μέρος, το σκηνικό άλλαξε! Ο Απόλλων Καλαμαριάς εμφανίστηκε ανώτερος της Νίκης Βόλου και θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Λεπτοκαρύδη στο 55’ και τον Δεμιρτζόγλου στο 60’. Από την άλλη, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με το… αριστερό στον πάγκο των «κυανόλευκων», απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τον Αναστασίου στο 72’.

Με το τελικό 1-0, οι «ροσονέρι» έκαναν το «τρία στα τρία» και επέστρεψαν στις νίκες, που είχαν να «γευτούν» από τις 4 Δεκεμβρίου του 2011 κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών (2-0). Απεναντίας, οι Θεσσαλοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα μένοντας πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο διαιτητής Καλογεράκος «κιτρίνισε» τους Βέντζιο, Καρατζιοβαλή, Λεπτοκαρίδη, Μκρτσιαν, Διαμαντίδη.

Απόλλων Καλαμαριάς (Γιώργος Στράντζαλης): Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Νάιντος, Βέντζιος, Καραπατσακίδης, Μπιτέλης, Χατζί (46’ Λιόνης), Δεμιρτζόγλου, Λεπτοκαρίδης, Παντελιάδης (94’ Πλατάκης), Μωυσιάδης (80’ Ευθυμιάδης).

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος, Μκρτσιαν, Παπατζίκος (46’ Πουλάκος), Ριζογιάννης, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης (62’ Λουκίνας), Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Αναστασίου (80’ Πεχλιβανόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα