Yaris Hybrid: H επανάσταση στην Κατηγορία B

Με την υπόσχεση πως θα είναι προσιτό στην αγορά του, το υβριδικό Yaris απειλεί να ταρακουνήσει για τα καλά τα νερά της μικρής κατηγορίας, φέρνοντας σε δύσκολη θέση ακόμα και τον diesel ανταγωνισμό.

Χάρη στην εξαιρετική απόδοση του πλήρως υβριδικού κινητήριου συνόλου, το νέο Yaris Hybrid αναμένεται να φέρει επανάσταση στην Κατηγορία B. Με εκπομπές ρύπων μόνο 79g/km είναι το καθαρότερο από τα αυτοκίνητα με κινητήρα καύσης και συμβατικό

καύσιμο. Το Yaris Hybrid καταφέρνει να συνδυάζει τους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους με υψηλή απόδοση ισχύος (100 ίππους) και χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση των επιβατών. Επίσης η τεχνολογία του Yaris Hybrid αυξάνει το χρόνο λειτουργίας του με μηδενικούς ρύπους. Το σύστημα κίνησης είναι βελτιστοποιημένο για να λειτουργεί με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, περιορίζοντας τη χρήση του βενζινοκινητήρα στο ελάχιστο δυνατό, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί στον εξοπλισμό άνεσης.

Παράλληλα, η πολύ προσιτή τιμή του Yaris Hybrid θα σηματοδοτήσει μια μία πραγματική επανάσταση. Η τιμολόγηση σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές θα είναι ευθυγραμμισμένη με, ή κατώτερη από, τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα του ανταγωνισμού, κάνοντας την πλήρως υβριδική τεχνολογία προσιτή σε ένα κοινό ευρύτερο από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα