O Σόλιντ στη λίστα του Ολυμπιακού!

Ένας παλιός γνώριμος προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, καθώς ο Τροντ Σόλιντ εξετάζεται από τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», το όνομα του 53χρονου Νορβηγού έχει… πέσει στο τραπέζι, με τον Σόλιντ στον ενάμιση χρόνο που κάθισε στον πάγκο των Πειραιωτών ν' αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά στα ντέρμπι. Ο Σόλιντ ωστόσο, «πλήρωσε» την κακή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Ο Σόλιντ παίζει με 4-3-3 και φουλ

επίθεση, κάτι το οποίο αρέσει ιδιαίτερα στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρέπει να υπογραμμιστεί ωστόσο, όταν αποχώρησε είχε παράπονα για το ρόστερ που είχε στη διάθεση του. Στα θετικά του «πακέτου Σόλιντ», εξάλλου, είναι η... ανακάλυψη του Γιάγια Τουρέ.

Παράλληλα στον Ολυμπιακό περιμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης του Χουάν Μαρτίνεθ, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λεβάντε για να λύσει το συμβόλαιο του Αν καταφέρει ν' απεμπλακεί άμεσα, τότε αυτόματα γίνεται ο πρώτος στόχος για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Όσον αφορά τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είναι μια από τις λύσεις που εξετάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για τον 57χρονο Αργεντίνο τεχνικό. Την ερχόμενη εβδομάδα, πάντως, θα υπάρξει συνάντηση με τον μάνατζερ του, Αλεχάντρο Καμάνιο, ο οποίος παράλληλα είναι και εκπρόσωπος του Αριέλ Ιμπαγάσα, οπότε με... ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια!

Ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή θα υπάρξουν από βδομάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άλλωστε, είχε δηλώσει προ εβδομάδων πως το θέμα του νέου τεχνικού θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές του Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα