O Νίκο Ροζμπεργκ ανανέωσε με τη MercedesGP

O Γερμανός θα αγωνίζεται με τα «ασημένια βέλη» μέχρι το 2013. Την ανακοίνωση για τη συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ της MercedesGP και του Νίκο Ροζμπεργκ εξέδωσε η ομάδα στο Άμπου Ντάμπι όπου θα γίνει ο προτελευταίος αγώνας της χρονιάς.

Η ανακοίνωση των Γερμανών αναφέρει: «Η Mercedes GP Petronas με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η ομάδα και ο Νίκο Ροζμπεργκ συμφώνησαν σε μια πολυετή ανανέωση συμβολαίου, που περιλαμβάνει τη σεζόν του 2013 και πέρα. Από τότε που εντάχθηκε στη Mercedes GP Petronas, ο γιός του Κέκε έχει πετύχει 3 βάθρα, έχει πάρει 217 βαθμούς και έχει δείξει ότι ανήκει στο κορυφαίο γκρουπ οδηγών στη Formula 1 αυτήν τη στιγμή».

Η συμφωνία αυτή βάζει τέλος και στην έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πιθανότητα ο Ρόζμπεργκ να μετακομίσει στη Ferrari, ύστερα μάλιστα και από την πληροφορία ότι έκανε πρόσφατα μιαν επίσκεψη στο Μαρανέλο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τη Mercedes GP. Μία νίκη με την ομάδα θα είναι ορόσημο για την καριέρα μου. Μου αρέσει να βοηθώ την ομάδα να γίνει η καλύτερη» δήλωσε ο 26χρονος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείναμε το συμβόλαιο του Νίκο, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι ένας οδηγός που μπορεί να κερδίσει αγώνες και πρωταθλήματα. Έχει αποδώσει εξαιρετικά για την ομάδα των «ασημί βελών» στις δύο προηγούμενες σεζόν, πετυχαίνοντας αποτελέσματα στο όριο των τεχνικών δυνατοτήτων του μονοθεσίου μας. Μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ φτιάχνουν ένα δίδυμο, το οποίο συνεχώς πιέζει την ομάδα για βελτίωση και πρόοδο. Καθώς συνεχίζουμε να δυναμώνουμε την ομάδα μας για το μέλλον, θέλουμε να του δώσουμε ένα μονοθέσιο που θα του επιτρέψει να μάχεται στις κορυφαίες θέσεις και να πάρει την πρώτη του νίκη στη Formula 1» δήλωσε ο Ρος Μπρον .

Στο video που ακολουθεί γνωρίστε από κοντά τον οδηγό της MercedesGP

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα