MotoGP: Τραυματίας ο Ντοβισιόζο

21:12 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Το twitter του Αντρέα Ντοβισιόζο πήρε σήμερα φωτιά. Μετά το νέο του τατουάζ μας έστειλε τα δυσάρεστα νέα με τον τραυματισμό του στο Motocross.

Μάλλον… μάτιασαν τον οδηγό της Yamaha Tech3 και μόλις έδειξε το νέο του τατουάζ ξεκίνησαν αρνητικά και θετικά σχόλια. Τα αρνητικά υπερίσχυσαν και ο Ιταλός είχε μία άσχημη πτώση ενώ ακολουθούσε πρόγραμμα εξάσκησης σε πίστα Motocross. Ο «Ντόβι» έπεσε

και έσπασε τη δεξιά κλείδα του. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αν θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση αλλά μάλλον δεν θα βρεθεί μαζί όλους τους άλλους αναβάτες στη Μαλαισία για τις πρώτες επίσημες δοκιμές της χρονιάς του 2012.

Ο Ιταλός δημοσίευσε φωτογραφίες στο Twitter από το νοσοκομείο και μάλιστα έβρισε την τύχη του για τον τραυματισμό γράφοντας: «Γαμώτο έσπασα την κλείδα μου κάνοντας Motocross».

Όμως δεν είναι μόνο ο Ντοβισιόζο που τραυματίζεται σε εξάσκηση αφού την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκι Χέιντεν (Ducati Racing) τραυμάτισε την αριστερή ωμοπλάτη του και δύο πλευρά όταν έκανε προπόνηση σε αγώνα Dirt Track στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα