LANCIA YPSILON

Το νέο Lancia Ypsilon συγκεντρώνει την πεμπτουσία του Ιταλικού στυλ, ενώ βρίσκεται στην κορυφή σε ότι αφορά την καινοτομία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Είναι η πρώτη φορά που διατίθεται σε 5θυρη έκδοση.

Σχεδιασμένο να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και επίπεδο άνεσης, το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται στους απανταχού λάτρεις της γοητείας, της τεχνολογικής υπεροχής, και του μοναδικού στυλ

των μοντέλων με το σήμα της Lancia. Στο επίκεντρο του σχεδιασμού του νέου Ypsilon, βρίσκεται η αυθεντική προσέγγιση ενός αυτοκινήτου που ανήκει στην κατηγορία "premium", που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας, και γοητεύει εκείνους που αναζητούν τον χαρακτήρα, την αυθεντικότητα, αλλά και εκείνους που αγαπούν την τεχνολογία και την κομψότητα και έλκονται από την ποιότητα και την καινοτομία. Κάτω από την αστραφτερή του εμφάνιση κρύβεται βέβαια η πολύτιμη κληρονομιά του "Made in Italy", ενώ η τεχνολογία αιχμής κάνει και αυτή αισθητή την παρουσία της, γεγονός που επισφραγίζεται και από την πρόσφατη κατάκτηση των 4 διακρίσεων στο θεσμό "International Engine of the Year".

Υπεύθυνος για τις παραπάνω διακρίσεις είναι ο μοναδικός κινητήρας Twin Air του αυτοκινήτου, που ξεχώρισε από τους ανταγωνιστές του ανεξαρτήτως κατηγορίας και κέρδισε τον τίτλο του "International Engine of the Year 2011". Εκτός από τον κινητήρα Twin Air, η τεχνολογική υπεροχή του νέου Ypsilon εστιάζεται και στο οικολογικό του προφίλ, με εκπρόσωπο τον κινητήρα Multijet II με το σύστημα Start&Stop (βασικός εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου), αλλά και στα μοναδικά για την κατηγορία χαρακτηριστικά όπως είναι το νέο σύστημα "Blue&Me-TomTom LIVE" και το σύστημα "Smart fuel", ενώ ξεχωριστή θέση για τα δεδομένα της κατηγορίας, διεκδικεί το πρωτοποριακό σύστημα Magic Parking 2ης γενιάς, οι προβολείς Bi-Xenon, και τα πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Το νέο Ypsilon με ιδιαίτερα συμπαγείς διαστάσεις, ανήκει μεν στην κατηγορία «B» προσφέρει όμως άπλετους χώρους και βελτιωμένο επίπεδο άνεσης, με μόλις 3,84 μέτρα μήκος, 1,67 μέτρα πλάτος, 1,52 μέτρα ύψος και 2,39 μέτρα μεταξόνιο. Σημαντική καινοτομία αποτελεί και η αύξηση του διαθέσιμου χώρου για τους πίσω επιβάτες, με τη διατήρηση όμως των ίδιων διαστάσεων, γεγονός που οφείλεται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό των «λεπτών καθισμάτων», μιας τεχνολογίας που εφαρμόζεται για πρώτη φορά από την Fiat Group Automobiles. Με αυτό τον τρόπο το νέο Ypsilon εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα στη σημαντική κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης, ανταποκρινόμενο στις πιο πρόσφατες τάσεις όπου οι 5θυρες εκδόσεις εκπροσωπούν πάνω από τα 2/3 της κατηγορίας «B». Η ουσιαστική όμως διαφορά που κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει, εστιάζεται σε τομείς όπως είναι η ποιότητα, η άνεση και η ευχρηστία του εσωτερικού.

Στη θέση του οδηγού αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως την αίσθηση των ακριβών υλικών και των προσεγμένων σχεδιαστικών λεπτομερειών. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ περισσότερων από 600 συνδυασμών προσωπικής διαμόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα