Φίκο: Παντρεύομαι τον Μπαλοτέλι!!!

18:52 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Αποκαλύψεις απο την Ραφαέλα Φίκο, την σύντροφο του Μάριο Μπαλοτέλι. Το γνωστό μοντέλο δήλωσε λοιπόν πως είναι αποφασισμένη να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Ιταλό άσο, ενώ μίλησε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! «Ο Μάριο είναι ο άνδρας που αγαπώ. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις και είμαστε πολύ νέοι αλλά εάν μου ζητούσε να τον παντρευτώ θα το δεχόμουν. Εγώ, όπως και αυτός, ονειρεύομαι μία οικογένεια».

Η Ραφαέλα Φίκο ρωτήθηκε για τη σχέση που είχε πριν μερικά χρόνια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και απάντησε: «Ήταν κάτι που έγινε τυχαία. Δεν

θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Είναι ένα κεφάλαιο που άνοιξα και έκλεισα βιαστικά. Ο Μάριο είναι 1 δισεκατομμύριο φορές πιο όμορφος από τον Ρονάλντο»!

«Με τον Μάριο πηγαίνουμε σε απλά μέρης. Λατρεύουμε τα McDonald's. Εκείνος είναι όπως εγώ, και δεν χρειάζεται να με εκπλήσσει με ειδικά εφέ.Μιλάμε για αμέτρητα πράγματα, λέμε την άποψή μας για τα πάντα. Με ακούει, τον καταλαβαίνω πάντα, ξέρω ότι κάποια πράγματα δεν τα κάνει έχοντας κακό σκοπό», κατέληξε η Ραφαέλα, ενώ απο την μεριά του ο Μάριο Μπαλοτέλι τόνισε χαρακτηριστικά για την σύντροφο του, όταν έμαθε όλα αυτά που έχει πει το μοντέλο: «Δεν μιλάω. Θα περνούσε έτσι σε δεύτερη μοίρα η Ραφαέλα και δεν θέλω να γίνει έτσι, γιατί εγώ βρίσκομαι εδώ για εκείνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα