Klitschko: «Δεν θα υποτιμήσω τον Charr»

07:12 3/7/2012 - Πηγή: OnSports

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις είναι ο WBC Heavyweight Champion, Vitali Klitschko, εν όψει του αγώνα του με το Manuel Charr.

Πριν από τη στροφή στην καριέρα του, από πρωταθλητής του μποξ σε πολιτικός, ο 40χρονος Ουκρανός θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον 27χρονο Γερμανό. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στη Μόσχα, ενώ οι εθνικές εκλογές στην πατρίδα του θα γίνουν στις 28 Οκτωβρίου. Ο Klitschko θα επιχειρήσει να αναπτύξει πολιτική

καριέρα, αφήνοντας τα ρινγκ, αν και όπως πρόσφατα παραδέχθηκε η οριστική απόφασή του για το μέλλον του θα παρθεί μετά το άνοιγμα της κάλπης.

«Ο Charr είναι νέος, πεινασμένος και αήττητος. Είναι ατρόμητος, πάντα αγωνίζεται επιθετικά. Γνωρίζω πως θα έχει εξαιρετικά υψηλό κίνητρο εναντίον μου και για αυτό, αναμφισβήτητα, δεν θα κάνω το λάθος να τον υποτιμήσω. Θα δώσω την απάντησή μου για όλα όσα βρόμικα έχει πει στο ρινγκ», ο Ουκρανός ξεκίνησε τις... προεκλογικές δηλώσεις του εν όψει του αγώνα της Μόσχας. «Ο Vitali θα δει στα μάτια μου πως δεν μπορεί να με κερδίσει. Πολλοί νομίζουν πως θα χάσω, αλλά εγώ έρχομαι για να κερδίσω. Θα σοκάρω το Vitali και τον κόσμο του μποξ», έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό του ο Manuel Charr.

Keywords
Τυχαία Θέματα