Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες η Celeste

05:37 3/7/2012 - Πηγή: OnSports

Η έλλειψη στοιχείων απάλλαξε το ring girl του UFC, Arianny Celeste, από τις κατηγορίες οικογενειακής βίας που το βάραιναν.

Η 26άχρονη Αμερικανίδα κατηγορήθηκε πως κλότσησε στη μύτη το σύντροφό της, Praveen Chandra, και φυλακίστηκε για κάποιες ώρες, στις 26 Μαΐου, προτού πληρώσει την εγγύηση και αφεθεί ελεύθερη. Η ίδια είχε τότε υποστηρίξει, μέσω των νομικών

εκπροσώπων της που βρέθηκαν στο προπαρασκευαστικό δικαστήριο, πως βρισκόταν σε θέση άμυνας, ύστερα από προσπάθεια του συντρόφου της να την πνίξει. Ο εισαγγελέας του Λας Βέγκας που κλήθηκε να εξετάσει την υπόθεση, Στιβ Γουόλφσον, απάλλαξε τελικά τη Celeste από τις κατηγορίες, καθώς: «Μετά την εξέταση των καταθέσεων διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να προχωρήσουμε». Το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες και τον Praveen Chandra.

«Η Arianny είναι το μωρό μας. Είναι μαζί μας εδώ και πάνω από πέντε χρόνια. Είναι καλό κορίτσι και σπουδαία πρέσβυρα του UFC. Δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες για το τι έγινε, αλλά την υποστηρίζουμε 100%», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του UFC, Dana White. Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις η ίδια η Celeste.

Keywords
Τυχαία Θέματα