Final 4: Ο Σπανούλης ξέρει πώς να πάρει την Ευρωλίγκα! (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης γνωρίζει καλύτερα από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού πώς να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ένα Final 4 και να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, αφού το έχει κάνει στο παρελθόν...

Το πέμπτο αστέρι του Παναθηναϊκού

Όντας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού έχει συναντήσει άλλη μια φορά την

ΤΣΣΚΑ σε ένα τελικό Final 4. Το 2009 στο Βερολίνο. Βγήκε αλώβητος και ήταν από τους πρωταγωνιστές του «τριφυλλιού» στο 73-71 υπέρ τους. Και όλα αυτά στο πέμπτο αστέρι στη φανέλα των «πρασίνων. Μάλιστα, αναδείχθηκε και MVP του ματς.

Να τριτώσει το... καλό

Φέτος, η μοίρα του επιφύλασσε ξανά την ΤΣΣΚΑ σε έναν τελικό Ευρωλίγκας. Ελπίζει πως θα τριτώσει το καλό για εκείνον, αυτή τη φορά με διαφορετικού χρώματος φανέλα, αυτή του Ολυμπιακού. Το ότι θα κάνει τα πάντα το έδειξε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Μένει να ολοκληρώσει το έργο του.

Θυμηθείτε τι έκανε ο Βασίλης Σπανούλης στον τελικό του 2009 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό:

13 πόντοι, 2/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 1 κερδισμένο φάουλ και 5 στο σύστημα αξιολόγησης ranking. Ήταν ο πρώτος σκόρερ (13) του Παναθηναϊκού μαζί με τον Αντώνη Φώτση και δεύτερος του αγώνα. Πέτυχε τα περισσότερα τρίποντα (3) μαζί με Φώτση και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ματς, αλλά και τα περισσότερα δίποντα (2) μαζί με τον Ντρου Νίκολας για τον Παναθηναϊκό -δεύτερος στο παιχνίδι-.

Keywords
Τυχαία Θέματα