Euro 2012: Τζέιμς: «Ο Χαρτ είναι καλύτερος του Κασίγιας»

21:52 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την άποψη ότι ο Τζέιμς Χαρτ είναι ανώτερος από τον Ίκερ Κασίγιας εξέφρασε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Ντέιβιντ Τζέιμς, ανακηρύσσοντας τον πορτιέρο της Αγγλίας μάλιστα ως τον κορυφαίο σε όλη την Ευρώπη!

Ο Τζέιμς ήταν το… νούμερο ένα των «τριών λιονταριών» στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η διεθνής καριέρα του έλαβε τέλος μετά την ήττα στους 16 της διοργάνωσης από τη Γερμανία, στην 53η και… τελευταία εμφάνισή του με το εθνόσημο.

Ο Χαρτ ήταν εκείνος που τον αντικατέστησε άμεσα κάτω από τα γκολπόστ της Αγγλίας

για να φτάσει να γίνει ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ήπειρο, σύμφωνα με τον Άγγλο παλαίμαχο, ο οποίος και τον αποθέωσε…

«Ο Τζο είναι καλύτερος του Κασίγιας. Θεωρείται νούμερο ένα επειδή κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ήταν τυχερός γιατί βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης για χρόνια. Όμως, ο Χαρτ είναι 10 φορές καλύτερος του!», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς.

Και συνέχισε το… παραλήρημά του: «Κάνει επεμβάσεις, καθαρίζει τις σέντρες. Μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από τον Κασίγιας. Αν ο Κασίγιας ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ θα… αγκομαχούσε. Βάλτε τον στην Γουλβς, να δούμε όσο καλός είναι…».

Keywords
Τυχαία Θέματα