Euro 2012: Τζαβέλλας: «Ακόμα καλύτερα στη Βραζιλία»

18:37 5/7/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στα Μέσα της Πολωνίας για την πορεία της Ελλάδας στο Euro 2012 και το μέλλον της.

Η πορεία της Ελλάδας στα τελικά του Euro 2012 κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με την παρουσία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας

ήταν από τους καλύτερους στην αναμέτρηση με τη Ρωσία που μας έδωσε την πρόκριση και μίλησε στα Μέσα της Πολωνίας για την πορεία της «γαλανόλευκης» στα γήπεδα της χώρας.

«Ελπίζω η πρόκριση μας στους «8» του Euro να μην αποτελέσει το «πικ» αυτής της ομάδας», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Και έχω λόγο να ελπίζω και να το πιστεύω γιατί έχουμε πολλούς νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που στο μέλλον θα πάρουν την ευκαιρία τους. Συγκρίνοντας την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και το Euro 2012 θα δούμε ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα και έχουμε τους λόγους μας να πιστεύουμε πως σε δυο χρόνια θα αναρριχηθούμε ακόμα περισσότερο, οι νέοι παίκτες είναι «πεινασμένοι»».

Για τη σύγκριση σχετικά με την ομάδα του 2004 και του 2012, αλλά και ανάμεσα στους προπονητές, είπε: «Αμφότεροι είναι επαγγελματίες, είναι Έλληνες, αυτή τη στιγμή, βέβαια, αυτό που `χει σημασία είναι πως ο Σάντος είναι ο προπονητής μας και θα μείνει εδώ έως το τέλος της καριέρας του. Είναι κουραστική η σύγκριση με την ομάδα του 2004, διότι η τωρινή ομάδα δεν έχει κάνει σε τίποτα με εκείνη. Παίζουμε διαφορετικό σύστημα, έχουμε νέους παίκτες στη δύναμη μας και νέο προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα