Κατσαβάκης: Ξέρω τα προβλήματα

18:37 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα αλλά τα προβλήματα που θα έχουμε μπροστά μας θα είναι αρκετά μεγάλα. Με πολύ δουλειά και τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να καταθέσουμε την ψυχή μας», το μήνυμα του Έλληνα τεχνικού.


Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης:

«Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ για την τιμή που μου κάνει να με επιλέξει για την τεχνική ηγεσία του Άρη. Ένα σωματείο που είχα την τιμή και την χαρά να ζήσω για ένα χρονικό διάστημα.

Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα αλλά τα προβλήματα που θα έχουμε μπροστά μας θα είναι αρκετά μεγάλα. Με πολύ δουλειά

και τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να καταθέσουμε την ψυχή μας, να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Θα χρειαστεί πολύ προσεκτικές επιλογές στις πρωτοκλασάτες μεταγραφές, καθώς υπάρχει το περιοριστικό μέτρο. Εδώ θα έλεγα ότι είναι η πρώτη καλή προσπάθεια που πρέπει να κάνω.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να κάνουμε και γρήγορες κινήσεις, για να προλάβουμε το κομμάτι της προετοιμασίας. Μπορεί να υπάρχουν τακτικές και τεχνικές αδυναμίες από τα νέα παιδιά, ίσως και λόγω απειρίας, αλλά αυτό θα πρέπει να το αντισταθμίσουμε με πολύ τρέξιμο.

Εγώ θα δουλέψω με όλο μου το είναι, καταθέτοντας την ψυχή μου. Πρέπει να το κάνουμε όλοι για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της.

Αυτή ίσως θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου, αλλά αν υπάρχει υπομονή από όλους μας και στήριξη και τύχη στις μεταγραφές και μου δοθεί ο ανάλογος χρόνος, θα πετύχουμε. Η ομάδα θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Εδώ ακριβώς χρειάζεται αυτή η μεγάλη δυναμική του κόσμου, να στηρίξει την ομάδα, όχι τα πρόσωπα, αλλά τον ίδιο τον Άρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα