Euro 2012: Ρονάλντο: «Περιμένω πολλά από την Αγγλία»

Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, τάχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως περιμένει από τα «λιοντάρια» να κατακτήσουν ένα τρόπαιο σε μια μεγάλη διοργάνωση.

«Πάντα περιμένω από την Αγγλία να κατακτήσει ένα τρόπαιο σε ένα μεγάλο τουρνουά. Η Αγγλία έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ελπίζω πως θα τα πάει καλά στο Euro γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Έχει και νέο προπονητή και περιμένω πολλά από εκείνους», τόνισε στην εφημερίδα

Sun ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Σχετικά με το αν ο Ρόι Χόντγκσον είναι ο καταλληλότερος για την Εθνική Αγγλίας: «Δεν ξέρω. Δεν τον γνωρίζω καλά, ωστόσο έχω ακούσει πως είναι καλός. Ας δούμε τι θα κάνει η Αγγλία στο Euro. Έχει φανταστικούς παίκτες και ένα νέο προπονητή και θα είναι εντυπωσιακοί»!

Σχετικά με τα φαβορί της διοργάνωσης: «Η Ισπανία έχει αρκετές πιθανότητες. Γιατί όχι και η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία και η Πορτογαλία. Εμείς δεν έχουμε καμία πίεση. Η πίεση θα είναι για τους Ισπανούς, τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς. Εμείς θα το απολαύσουμε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα δούμε τι θα συμβεί γιατί θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα