Euro 2012: Ψάχνοντας το θαύμα η Ολλανδία

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

Σημάδια ζωής έδειξε η Πορτογαλία στο τελευταίο της παιχνίδι για το Euro 2012. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο, επικράτησε με αρκετά δύσκολο τρόπο 3-2 της Δανίας και πήρε την πρώτη της νίκη στο θεσμό που της δίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Με νίκη ουσιαστικά θα πάρει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καθώς θα πρέπει την ίδια

ώρα η Δανία να επικρατήσει της Γερμανίας. Αν αυτό γίνει με αρκετά γκολ διαφορά βέβαια, τότε η Γερμανία θα μείνει εκτός με τις Πορτογαλία και Δανία να προκρίνονται!

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο μπορεί να φτάσει στην πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία, σε περίπτωση που οι Δανοί δεν επικρατήσουν της Γερμανίας.

Τα πράγματα για την Ολλανδία είναι ακόμα χειρότερα. Μετά τις δύο ήττες της στη διοργάνωση θέλει να επικρατήσει της Πορτογαλίας με παραπάνω από ένα γκολ και ταυτόχρονα ήττα της Δανίας για να βρεθεί με τη σειρά της στα προημιτελικά.

Ο τεχνικός της Πορτογαλίας, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μία πλήρη αποστολή για την αναμέτρηση με την Ολλανδία. Από την πλευρά του, ο Μπερτ φαν Μάαρβικ ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν σε περίπτωση αποτυχίας αναμένεται να ξεκινήσει τον Κλας Γιάν Χούντελααρ στην κορυφή με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι να παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Ιμπραΐμ Αφελάι που θα μείνει στον πάγκο.

Η παράδοση, είναι με το μέρος των Πορτογάλων οι οποίοι σε δέκα αναμετρήσεις έχουν έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες με τους «οράνιε» να έχουν πάρει μόλις μία φορά τη νίκη.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Πορτογαλία – Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euro 2012, Ψάχνοντας, Ολλανδία,Euro 2012, psachnontas, ollandia