Euro 2012: Να…σπάσει την παράδοση η Ιταλία

Την πρώτη της νίκη επί της Κροατίας στην ιστορία της ψάχνει η Ιταλία για να γίνει το φαβορί για την πρώτη θέση του 3ου ομίλου του Euro 2012.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε στο ποδόσφαιρο και η Ιταλία καλείται να το αποδείξει αυτό στην αναμέτρησή της με την Κροατία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2012.

Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς από το 1991 όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε

έχει αντιμετωπίσει τη «σκουάντρα ατζούρα» πέντε φορές, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αν οι «βατρένι» επικρατήσουν, θα πάρουν ταυτόχρονα και το εισιτήριο στα προημιτελικά του Euro 2012.

Από την πλευρά της, η Ιταλία μετά τη θετική ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ισπανία, θέλει τη νίκη για να επιδιώξει να επικρατήσει και της Ιρλανδίας και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Τσεζάρε Πραντέλι αναμένεται να διατηρήσει το 3-5-2 στον αγωνιστικό χώρο, καθώς απέναντι στην Ισπανία λειτούργησε πολύ καλά. Ο πρώην τεχνικός της Φιορεντίνα μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε πως δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του για το αν θα προβεί σε αλλαγές, με τα Μέσα της Ιταλίας να αναφέρουν πως ο Αντόνιο Ντι Νατάλε θα ξεκινήσει στο πλευρό του Αντόνιο Κασάνο αντί του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς στην πρεμιέρα με την Ιρλανδία, όπου η ομάδα του έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, κατάφερε να παρατάξει ένα σύνολο που δεν φάνηκαν οι σοβαρές απουσίες των Ντέγιαν Λόβρεν και Ίβιτσα Όλιτς. Ο 45χρονος τεχνικός, αναμένεται να διατηρήσει τους δύο επιθετικούς (Μαντζούκιτς, Γέλαβιτς) στην επίθεση με τον Λούκα Μόντριτς να έχει και πάλι το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Ιταλία – Κροατία.

Keywords
Τυχαία Θέματα