Euro 2012: «Μάχη» από τα παλιά

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει τη Γερμανία για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου σε μία οριακή αναμέτρηση για τους «οράνιε» που θα κρίνει κατά πολύ την πρόκρισή της.

Αν υπάρχει μία ομάδα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη στο Euro 2012 μέχρι τώρα, τότε αυτή δεν είναι άλλη από την Ολλανδία. Η ομάδα του Μπερτ φαν Μάαρβικ είναι η μόνη που υπέστη ήττα σοκ στην πρώτη αγωνιστική, καθώς είδε τη Δανία να επικρατεί με 1-0.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι

να παίζει για τη… ζωή της στην αναμέτρηση με τη Γερμανία καθώς αν δεν φτάσει στη νίκη, πολύ δύσκολα θα ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ με ήττα μένει 100% εκτός διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους, τα «πάντσερ» μετά τη νίκη τους με 1-0 επί της Πορτογαλίας στην πρεμιέρα με νίκη θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μείνει εκτός (δύο νίκες Πορτογαλίας, και ήττα στην τελευταία αγωνιστική από τη Δανία).

Ο τεχνικός των «οράνιε», είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον βασικό αμυντικό, Γιόρις Ματάισεν που απουσίασε από την πρώτη αναμέτρηση λόγω τραυματισμού. Κατά τα άλλα κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Σνάιντερ, παρά τον τραυματισμό που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τη Δανία.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιόακιμ Λεβ αναμένεται να διατηρήσει τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ στον πάγκο καθώς δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE τη σημαντική αναμέτρηση: Ολλανδία – Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα