Ανώτερος ο Clay Buchholz των Μπόστον Ρεντ Σοξ

Ο Clay Buchholz επικράτησε του Mark Buehrle στη «μάχη» των pitchers και οδήγησε τους Μπόστον Ρεντ Σοξ στο 2-1 με τους Μαϊάμι Μάρλινς.

Το σκορ άνοιξε στο έβδομο inning με RBI double του Kelly Shoppach, ενώ ο Mike Aviles διαμόρφωσε το 2-0. Ακολούθησε το 2-1 με ατομικό home run του Logan Morrison, αλλά ο Buchholz (7-2) κράτησε το προβάδισμα.

Εν τέλει ο Alfredo Aceves συμπλήρωσε 15 saves.

To 23o Grand Slam της καριέρας του πέτυχε ο Alex Rodriguez στο 6-4 των Νιου Γιορκ Γιάνκις εναντίον των Ατλάντα Μπρέιβς. Έτσι συμπλήρωσε δέκα home runs, όπως έπραξε και ο Nick Swisher. Τη νίκη χρεώθηκε ο C.C. Cabathia (8-3), αν και αποχώρησε με το σκορ στο 4-0! Επίσης, ο Rafael Soriano έφτασε στα δέκα saves.

Στην επιστροφή του Brian Roberts οι Μπάλτιμορ Όριολς κέρδισαν με 8-6 τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Μάλιστα ο Roberts σημείωσε τρία hits! Τέσσερα hits είχε ο Adam Jones, εκ των οποίων το ένα ήταν home run. Αντίστοιχα χτυπήματα πέτυχαν επίσης οι Mark Reynolds και Chris Davis. Έτσι ο Win-Yin Chen (6-2) χρεώθηκε τη νίκη, ύστερα από το 19ο save του Jim Johnson. Home runs για τους «πειρατές» σημείωσαν οι Neil Walker και Casey McGehee.

Complete game έκανε ο Johnny Cueto (7-3) στο 7-1 των Σινσινάτι Ρεντς επί των Κλίβελαντ Ίντιανς, Ο pitcher παραχώρησε έξι hits και ξεπέρασε με το καλύτερο τρόπο το 1-0 από RBI single του Jason Kipnis στο πρώτο inning. Ακόμα, ο Joey Votto πέτυχε διπλό home run.

Εντυπωσιακό home run σημείωσε ο Bryce Harper στο 4-2 εναντίον των Τορόντο Μπλου Τζέις. Επίσης, ο Danny Espinosa είχε διπλό home run, ενώ ο Jhonatan Solano πέτυχε το πρώτο αντίστοιχο χτύπημα της καριέρας του. Τη νίκη χρεώθηκε ο Chien-Ming Wang (2-2), ύστερα από το ένατο φετινό save του Tyler Clippard. Από την άλλη, ο Jose Bautista «έγραψε» διπλό home run.

Επανήλθαν στις νίκες οι Νιου Γιορκ Μετς με το 11-2 επί των Τάμπα Μπέι Ρέις. Ο Ike Davis συμπλήρωσε έξι home runs, ενώ οι Terry Collins και Jordany Valdespin πέτυχαν από τέσσερα RBIs. Έτσι ο ασταθής Chris Young (1-0) πήρε τη νίκη.

Σε εξέλιξη είναι τα Τέξας Ρέιντζερς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Σικάγο Καμπς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Μιλγουόκι Μπρούερς, Μινεσότα Τουίνς-Φιλαδέλφεια Φίλις, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Κολοράντο Ρόκις-Όκλαντ Αθλέτικς, Σιάτλ Μάρινερς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Λος Άντζελες Ντότζερς-Λος Άντζελες Έιντζελς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Χιούστον Άστρος, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα