Euro 2012: Λύγισε στο τέλος η Κροατία (photos+videos)

22:17 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Κροατία στο Όσλο απέναντι στη Νορβηγία, δεχόμενη το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Θετική κρίνεται η εμφάνιση της Κροατίας στην αναμέτρηση με τη Νορβηγία στο «Ούλεβαλ» του Όσλο όπου έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς έκανε καλό παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη, ωστόσο προδόθηκε από την κούραση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι Σκανδιναβοί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό

χώρο και στα πρώτα λεπτά με τον ενθουσιασμό του κόσμου τους έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, ενώ διαμαρτύρονται και για καθαρή παράβαση πέναλτι η οποία δεν δόθηκε ποτέ.

Στη συνέχεια οι «βατρένι» ισορρόπησαν το παιχνίδι και με τον Σρνα να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του, κατάφεραν να προηγηθούν. Ο ποδοσφαιριστής της Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε ωραία σέντρα στο 79’ με τον Εντουάρντο με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Λίγο νωρίτερα, ο Όλιτς είχε αποχωρήσει ως τραυματίας από την αναμέτρηση χωρίς να είναι γνωστό το αν θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο για την ισοφάριση και δικαιώθηκαν στο 92’ με τον Ελιονούσι να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρσταϊν (46’ Πέντερσεν), Ρουντ, Ντεμίντοφ (46’ Μάντσεν), Χάνγκελαντ, Ρίισε, Χένρικσεν, Τετέι, Γιένσεν, Χάσεκλεπ (84’ Σόντερλουντ), Ελιονούσι, Μπράατεν.
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Βίντα, Σίλντενφελντ, Σίμουνιτς, Στρίνιτς (46’ Πράνιτς), Σρνα, Ντούμοβιτς (46’ Βουκόγεβιτς), Ράκιτιτς, Πέρισιτς (63’ Κράνιτσαρ), Μαντζούκιτς (63’ Εντουάρντο), Γέλαβιτς (46’ Όλιτς (71’ Ιλίσεβιτς)).

{youtube}R85GpYnMeW0{/youtube}

{youtube}p3MtQ2gcERY{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα