Euro 2012: Κλόζε: «Τα πόδια μου με κρατάνε ακόμη»

15:52 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Έτοιμος για την πρεμιέρα της Γερμανίας στο Euro 2012 με αντίπαλο την Πορτογαλία, το ερχόμενο Σάββατο, δήλωσε ότι θα είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε. «Μπορώ να συνεχίσω να σέρνω το... κουφάρι μου», δήλωσε αστειευόμενος για το μέλλον του στην Εθνική.

Στην βοήθεια του 33χρονου στράικερ θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά, πλέον, ο Γιόακιμ Λεβ, καθώς ο Κλόζε σταμάτησε να αισθάνεται ενοχλήσεις και είναι πλέον «μάχιμος» για τον εναρκτήριο αγώνα των «πάντσερ» κόντρα στους Ίβηρες,

το προσεχές Σάββατο στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου…

«Έχουμε ένα καλό προαίσθημα, γιατί έχουμε προετοιμαστεί καλά. Διαθέτουμε μία σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες» δήλωσε αρχικά ο Γερμανός επιθετικός, από την «βάση» της αποστολής της Γερμανίας, στο Γκντανσκ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Όσο για το μέλλον του Κλόζε με την φανέλα της «νασιονάλμανσαφτ»; «Τα πόδια μου με κρατάνε ακόμη, δεν υπάρχει κούραση. Μπορώ να συνεχίσω να σέρνω το... κουφάρι μου. Παίρνω τα πράγματα χρόνο με το χρόνο. Αισθάνομαι καλά τώρα, αλλά πρώτα έρχεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το 2014 είναι ένας μακρινός στόχος», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα