«Στημένα» και ίδια ενδεκάδα για την Εθνική

15:52 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στα «στημένα» δούλεψαν οι διεθνείς κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, στο Λεγκιόνοβο, η οποία ήταν κλειστή τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για τους δημοσιογράφους. Ο Φερνάντο Σάντος φώναζε συνεχώς στους παίκτες να έχουν περισσότερο πάθος και διάθεση...

Τα «στημένα» ήταν το... κυρίως πιάτο της σημερινής (5/6), πρωινής, προπόνησης, της Εθνικής, στο Λεγκιόνοβο. Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να δουλέψει τις «στημένες» φάσεις, κάτι το οποίο δεν έκανε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, στην Αυστρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Σάντος τους έβαλε αρκετές

φορές τις φωνές, καθώς ζητούσε συνεχώς να δείχνουν περισσότερο πάθος και διάθεση.

Στο πρόγραμμα έλαβε μέρος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς αισθάνθηκε απόλυτα έτοιμος, με αποτέλεσμα ν’ ανεβάσει περαιτέρω ρυθμούς σε σχέση με τη χθεσινή (4/6) προπόνηση.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στις δοκιμές που έκανε, ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε και πάλι τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Μανιάτη, Σαμαρά, Νίνη και Γκέκα.

Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στις 17:00 (18:00 ώρα Ελλάδας), υπό το βλέμμα φιλάθλων και δημοσιογράφων, καθώς είναι ανοιχτή για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα