Euro 2012: Κατώτερη των προσδοκιών η Δανία (photos+video)

Στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας, η Δανία ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια 3-1 από την Βραζιλία στην «Ίμτεχ Αρένα» του Αμβούργου.

Πολύ δύσκολος είναι ο όμιλος της Δανίας, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Πορτογαλία, Γερμανία και Ολλανδία. Έτσι ο τεχνικός της Μόρτεν Όλσεν αποφάσισε η ομάδα του να δώσει δυνατά φιλικά για να δει τις δυνάμεις της.

Το πρώτο τεστ της όμως, δεν ήταν καθόλου θετικό. Στο Αμβούργο και στην «Ίμτεχ Αρένα» αντιμετώπισε τη Βραζιλία, με τη «σελεσάο» να επικρατεί με πολύ άνετο τρόπο 3-1, παίζοντας με

την Ολυμπιακή της ομάδας.

Βέβαια, όταν σε αυτή υπάρχει ο Χουλκ, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου. Ο επιθετικός της Πόρτο, μόλις στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους Βραζιλιάνους, με το αυτογκόλ του Ζίμλινγκ στο 13’ να κάνει το 2-0.

Ο Χουλκ, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο (40’) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την αναμέτρηση. Το μόνο που κατάφεραν οι Σκανδιναβοί, ήταν να μειώσουν στο 71’ με τέρμα του Νίκλας Μπέντνερ, ύστερα από ασίστ του Ζίμλινγκ.

Από την «Ίμτεχ Αρένα» δεν έλειψαν και οι όμορφες παρουσίες, καθώς αρκετές Βραζιλιάνες χόρεψαν σάμπα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

ΔΑΝΙΑ: Σόρενσεν (25’ Άντερσεν), Άγκερ, Βας, Κάερ, Πόουλσεν Κ. (46’ Πόουλσεν Γ), Έρικσεν (62’ Ρόμενταλ), Πόουλσεν, Σόνε (24’ Κάλενμπεργκ), Ζίμλινγκ, Κρον Ντέλι, Μπέντνερ.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τζέφερσον, Ντανίλο (72’ Ράφαελ Σίλβα), Ζουάν, Μαρσέλο (68’ Άλεξ), Τιάγκο Σίλβα, Μούρα (82’ Γκιουλιάνο), Όσκαρ, Ρομούλο, Σάντρο (85’ Κασεμίρο), Χουλκ (90’ Ουβίνι), Νταμιάο (75’ Γουέλινγκτον).

Keywords
Τυχαία Θέματα