Euro 2012: Ικανοποιημένος ο Χόντγκσον

Αρκετά θετικά βρήκε ο Ρόι Χόντγκσον από το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Νορβηγία, όπου η ομάδα του επικράτησε 1-0.

Το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Νορβηγία ήταν τα «τρία λιοντάρια» για την πρώτη ώρα του παιχνιδιού, καθώς μετά από το σημείο αυτό, άφησαν το πόδι από το γκάζι θέλοντας να διατηρήσουν το προβάδισμα με 1-0 και να πάρουν τη νίκη.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Ρόι Χόντγκσον που έκανε το ντεμπούτο του, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας του. «Είναι μία σπουδαία αρχή για εμάς,

επειδή ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο να επικρατήσουμε της Νορβηγίας», είπε αρχικά στα Μέσα της Αγγλίας για να συνεχίσει:

«Φυσικά αυτές οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες με τις συνεχόμενες προπονήσεις. Όπως είδατε δύο παίκτες είχαν πρόβλημα με κράμπες και αυτό οφειλόταν στο ότι έχουμε συνεχόμενες προπονήσεις. Όλοι τα πηγαίνουν καλά και με έχουν εντυπωσιάσει. Ήταν ένα τρομερό ξεκίνημα για την προπονητική μου καριέρα στην Αγγλία, γιατί η Νορβηγία δεν χάνει τόσο συχνά στο γήπεδό της και εμείς το καταφέραμε», υποστήριξε ο Χόντγκσον.

Σε ό,τι αφορά την επιθετική γραμμή της ομάδας του, είπε: «Νομίζω πως ο Γιάνγκ με τον Κάρολ, απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Και οι δύο τους, ήταν πολύ καλοί. Δεν ξέρω αν θα είναι αυτοί οι βασικοί στα παιχνίδια του Euro και αν θα παίξουμε με αυτό το στιλ. Ξέρουμε ότι στα πρώτα παιχνίδια δεν θα είναι ο Ρούνεϊ. Δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του Ντάνι Γουέλμπεκ ακόμα. Επίσης έχουμε και τον Ζερμέν Ντεφό», είπε διπλωματικά ο πρώην τεχνικός της Γουέστ Μπρομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα