Λεμπρόν Τζέιμς: «Έχω συνηθίσει στα βίαια μαρκαρίσματα»

Δεν θέλησε ο Λεμπρόν Τζέιμς να δώσει συνέχεια στη… σκληρή σειρά των Μαϊάμι Χιτ με τους Ιντιάνα Πέισερς περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του.

Ο MVP της φετινής regular season υπήρξε ένα από τα «θύματα» στη σειρά με τους Πέισερς, αλλά πλέον οι ημιτελικοί της Ανατολής ανήκουν στο παρελθόν. Στο εξής, οι Χιτ θα συγκεντρωθούν στον επόμενο αντίπαλό τους, ο οποίος θα προκύψει από τον σημερινό (27/05, 03:00) αγώνα των Μπόστον Σέλτικς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

«Πάντα προστατεύομαι. Είτε στα playoffs, είτε στην

regular season, συμβαίνουν τα ίδια. Έχω συνηθίσει. Δεν λέω ότι με αντιμετωπίζουν βρώμικα, αλλά όλοι επιθυμούν να με περιορίσουν, έστω με βίαια μαρκαρίσματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε σχολιάζοντας τους ημιτελικούς των φετινών playoffs, στους οποίους οι Χιτ προκρίθηκαν για δεύτερη συναπτή χρονιά: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα προετοιμαστούμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στους δύο πρώτους γύρους. Όσο προχωρούν τα playoffs, αυξάνεται ο δείκτης δυσκολίας».

Φυσικά ο Τζέιμς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον μεγαλύτερό του στόχο: «Τον πρώτο μου χρόνο στο Κλίβλαντ, όταν κερδίσαμε την Ουάσινγκτον στον πρώτο γύρο, ένιωσα πως πετύχαμε κάτι. Όχι αποκλειστικά για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Αυτές οι εποχές πέρασαν, τώρα θέλω να κατακτήσω πρωτάθλημα».

Σημειώνουμε πως οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι επανήλθαν το Σάββατο (26/05) στις προπονήσεις, αφού πήραν ρεπό την Παρασκευή από τον Έρικ Σποέλστρα. Απουσίασε μονάχα ο Κρις Μπος, που συνεχίζει την αποθεραπεία, ώστε να προλάβει να επιστρέψει, πριν από το τέλος της φετινής σεζόν. Πάντως οι σχετικές πιθανότητες δεν θεωρούνται ευνοϊκές.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (29/05) θα ξεκινήσουν οι τελικοί της Ανατολής, στους οποίους οι Χιτ θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Φυσικά θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον την έβδομη «σύγκρουση» των Σέλτικς με τους «σίξερς».

Keywords
Τυχαία Θέματα