Euro 2012: Φοβήθηκε για τη θέση του ο Τόρες

Ο Φερνάντο Τόρες αποκάλυψε πως φοβήθηκε ότι θα έχανε τη θέση του στην Εθνική Ισπανίας και δήλωσε ενθουσιασμένος πλέον.

Δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις η χρονιά που πέρασε για τον Φερνάντο Τόρες ο οποίος έμεινε για μεγάλο διάστημα μακριά από τα γκολ. Κατά τη διάρκεια της σεζόν όμως, βελτίωσε την απόδοσή του και είχε σημαντική επιρροή στην κατάκτηση του Champions League

από την Τσέλσι, κερδίζοντας ουσιαστικά τη θέση του στην Εθνική Ισπανίας.

Ο επιθετικός της Τσέλσι, μιλώντας για την κλήση του, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος καθώς είχε φοβηθεί για τη θέση του. «Η αλήθεια είναι πως είχα δει τον εαυτό μου εκτός λίστας. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ με μία κλήση στην Εθνική Ισπανίας. Είναι λογικό να μας θεωρούν όλοι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε εντός αγωνιστικού χώρου», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Το να κατακτήσουμε και τρίτο τίτλο στη σειρά θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Αν το καταφέρουμε αυτό όλοι θα μιλάνε για τη γενιά μας για αρκετά χρόνια».

Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Νταβίντ Βίγια είπε: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στείλω τη στήριξή μου. Άξιζε περισσότερο από κάθε άλλον να βρίσκεται στην αποστολή. Θα μας λείψει σίγουρα. Επίσης και η απώλεια του Πουγιόλ είναι σημαντική», κατέληξε ο επιθετικός της Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα