Euro 2012: Φωτάκης: «Μας έλειψε η συγκέντρωση»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε τα δύο γρήγορα γκολ από την Τσεχία ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση του γκολ που πέτυχε, ωστόσο δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα ανασύνταξης ενόψει του «τελικού» με τους Ρώσους, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, όταν στο έκτο λεπτό χάνεις 2-0, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ξέραμε ότι η Τσεχία είναι πολύ καλή από τη μέση και μπροστά. Ίσως δεν είχαμε την κατάλληλη

συγκέντρωση για να ξεκινήσουμε καλά. Πληρώνουμε τα κακά ξεκινήματα στους αγώνες με την Πολωνία και την Τσεχία. Πιστεύω να παλέψουμε το τελευταίο παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, για να συμπληρώσει όσον αφορά στο γκολ του που δεν μέτρησε ποτέ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου:

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ακριβώς πίσω από τον Σαμαρά, πέρασε η μπάλα και με κεφαλιά τη στέλνω στα δίχτυα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, δεν το έχω δει στην τηλεόραση. Μου είπαν ότι δεν είμαι οφσάιντ, αλλά δεν θέλω να μιλώ για τη διαιτησία, δεν είμαστε αρμόδιοι».

Για το αν ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, o Φωτάκης κατέληξε: «Ξεκίνησα το ματς. Είμαι πολύ καλύτερα, ένιωθα κάποια ενόχληση, αλλά για να αγωνίζεσαι πρέπει να είσαι 100% έτοιμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα