Complete game o Felix Hernandez των Σιάτλ Μάρινερς

«Έβγαλε» όλο το ματς ο Felix Hernandez, αλλά οι Σιάτλ Μάρινερς κέρδισαν τους Μπόστον Ρεντ Σοξ με 1-0 στην τελευταία φάση.

Συγκεκριμένα ο Hernandez (6-5) σημείωσε 13 strikeouts σε εννέα innings, αλλά η επίθεσή των Μάρινερς έμεινε επίσης στο «μηδέν». Μόλις στο ένατο inning o pinch-hitter John Jaso πέτυχε το walk-off single, ενώ είχε προηγηθεί one-out double του Casper Wells επί του

Scott Atchison (2-1). Έτσι πήγε… στράφι η καλή παρουσία του Franklin Morales, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο όγδοο inning.

Complete shutout έκανε και ο Madison Bumgarner (10-4) στο 5-0 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς επί των Σινσινάτι Ρεντς. Μάλιστα ήταν το πρώτο της καριέρας του. Παραχώρησε μόλις ένα hit και δύο walks, ενώ είχε οκτώ strikeouts. Σε αντίθεση με το παραπάνω ματς, ο Bumgarner είχε σημαντική επιθετική συμπαράσταση, οπότε συμπλήρωσε εύκολα δέκα νίκες.

Με νικητήριο single του Andres Torres, στο οποίο σκόραρε ο Μάικ Νικέας, οι Νιου Γιορκ Μετς προηγήθηκαν με 3-2 στο πέμπτο inning. Το συγκεκριμένο σκορ αποδείχθηκε τελικό, αφού o Chris Young (2-1) το κράτησε μέχρι το έβδομο κομμάτι της αναμέτρησης και ο Bobby Parnell πήρε το πρώτο του save σαν τρίτος reliever. Επίσης ο David Wright «έγραψε» home run.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Φιλαδέλφεια Φίλις-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 4-5
Κολοράντο Ρόκις-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 11-10 στο 11ο inning (10-10 κ.α.)
Ατλάντα Μπρέιβς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς 2-3
Χιούστον Άστρος-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 3-7
Λος Άντζελες Ντότζερς-Νιου Γιορκ Μετς 2-3
Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σινσινάτι Ρεντς 5-0

American League
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 3-4
Μπάλτιμορ Όριολς-Κλίβελαντ Ίντιανς 2-7
Τορόντο Μπλου Τζέις-Λος Άντζελες Έιντζελς 7-9
Τάμπα Μπέι Ρέις-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 2-5
Τέξας Ρέιντζερς-Όκλαντ Αθλέτικς 7-6
Σιάτλ Μάρινερς-Μπόστον Ρεντ Σοξ 1-0

Keywords
Τυχαία Θέματα