Blue Boys: «Όλοι στον μεγάλο τελικό του ΑΟΧ»

Κάλεσμα στους οπαδούς του ΑΟΧ να δώσουν βροντερό «παρών» στα Περιβόλια και να στηρίξουν την ομάδα στο μεγάλο τελικό απέναντι στη Ζάκυνθο την Κυριακή (20/05) κάνουν οι «Blue Boys».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΧ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν τονίζουν τα εξής: «Αν για τους προηγούμενους αγώνες του Α.Ο. Χανιά λέγαμε ότι πρόκειται για τελικούς, τότε για τον αγώνα που θα διεξαχθεί

την Κυριακή στις 17.00 στα Περβόλια μιλάμε για τον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα της Ζακύνθου, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου στην Football League.

Μοναδικός στόχος για τον Α.Ο. Χανιά είναι η νίκη που θα του εξασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στα Περβόλια και να την στηρίξει υλικά και ηθικά.

Οι Blue Boys θα είμαστε πάλι εκεί, γεμάτοι ενέργεια να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη με τα συνθήματα μας και τα βεγγαλικά μας.

Αυτό που μας ανησυχεί και εμάς και την ομάδα είναι η διαιτησία του αγώνα. Ελπίζουμε να είναι σωστή και να μην αδικήσει την ομάδα μας.

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ – ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!! ΠΑΙΚΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα