Euro 2012: Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Γερμανίας

16:37 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τους 27 ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της Γερμανίας ανακοίνωσε ο Γιόακιμ Λεβ ενόψει του EURO 2012.

Στις 11 Μαΐου ξεκινάει η προετοιμασία της Γερμανίας για τα τελικά του EURO 2012 στη Σαρδηνία με τον προπονητή των «πάντσερ» Γιόακιμ Λεβ, να ανακοινώνει τους 27 ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν

την προετοιμασία της ομάδας.

Αρκετοί από τους σταρ, θα αργήσουν να ακολουθήσουν τους άλλους ποδοσφαιριστές, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους, όπως είναι οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου.

Από τις εκπλήξεις, είναι η κλήση του τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ, Τερ Στέγκεν που στα 20 του θα βρεθεί για πρώτη φορά σε μία τέτοια διοργάνωση εφόσον επιλεχτεί για την τελική αποστολή. Από την πλευρά του, και ο Ζούλιαν Ντράξλερ της Σάλκε θα έχει την ευκαιρία να κάνει κα΄τι ανάλογο, όπως και ο Ιλκάι Γκουντόνγκαν της Ντόρτμουντ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάτρικ Χέλμες, Μίκε Χάνκε και Στέφαν Κίλσινγκ που είχαν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα. Στην αποστολή θα είναι κανονικά ο Μίροσλαβ Κλόζε παρά τα προβλήματα τραυματισμού του το τελευταίο διάστημα.

Από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα απουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ, Μάριο Γκέτσε, Σβεν Μπέντερ, Ματς Χιούμελς, και Μάρσελ Σμέλτσερ που θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας στις 12 Μαΐου, όπως και οι Μεσούτ Οζίλ και Σάμι Κεντρία της Ρεάλ Μαδρίτης που θα βρεθούν στην προετοιμασία, δύο ημέρες μετά την έναρξή της.

Η μεγαλύτερη απώλεια για τον 51χρονο τεχνικό, έχει να κάνει με τους οκτώ ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου οι οποίοι θα είναι με τους Βαυαρούς μέχρι τις 22 Μαΐου.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ Τερ Στέγκεν (Γκλάντμπαχ), Τιμ Βίζε (Βέρντερ Βρέμης), Ρόμπερτ Ζίλερ (Αννόβερο).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Χόλγκερ Μπαντστούμπερ (Μπάγερν Μονάχου), Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Μπένεντικτ Χέβεντες (Σάλκε), Ματς Χιούμελς (Ντόρτμουντ), Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν Μονάχου), Περ Μερτεσάκερ (Άρσεναλ), Μαρσέλ Σμέλτσερ (Ντόρτμουντ)
ΜΕΣΟΙ: Λαρς Μπέντερ (Λεβερκούζεν), Σβεν Μπέντερ (Ντόρτμουντ), Μάριο Γκέτσε (Ντόρτμουντ), Ιλκάι Γκουντόγκαν (Ντόρτμουντ), Σάμι Κεντίρα (Ρεάλ Μαδρίτης), Τόνι Κρόος (Μπάγερν Μονάχου), Μεσούτ Οζίλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν Μονάχου).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κακάου (Στουτγκάρδη), Ζούλιαν Ντράξλερ (Σάλκε), Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν Μονάχου), Μίροσλαβ Κλόζε (Λάτσιο), Τόμας Μέλερ (Μπάγερν Μονάχου), Λούκας Ποντόλσκι (Κολωνία), Μάρκο Ρέους (Γκλάντμπαχ), Αντρέ Σούρλε (Λεβερκούζεν).

Keywords
Τυχαία Θέματα