Υπόθεση Siemens: Τι λένε τα άστρα για την έκβασή της;

Θα υπάρξει δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου;

Σάλο έχει προκαλέσει η αναβολή της δίκης για την Siemens, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να προκαλέσει την ευθεία παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

Όμως τι μέλλει γενέσθαι τελικά; Θα υπάρξει δικαστική διερεύνηση του «σκανδάλου Siemens», ώστε να αποκτήσουμε και μια «επίσημη» εικόνα για το τι ακριβώς έχει διαμειφθεί σε σχέση με τις περιβόητες «μίζες» ή αλλιώς «δωρεές» της εταιρείας σε πολιτικά πρόσωπα και φορείς;

Τα στοιχεία λένε πως… ναι!

Η Siemens

ιδρύθηκε στο Βερολίνο στις 1/10/1847 -ανήκει δηλαδή στο ζώδιο του Ζυγού- και παρότι δεν υπάρχει ακριβής ώρα, ώστε να καταστρωθεί ένα πλήρες ωροσκόπιο, στον γενέθλιο χάρτη της ξεχωρίζει ένας σχηματισμός τ-τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή (16η μοίρα Ζυγού), τον Ουρανό (16η μοίρα Κριού) και τον Δία (18η μοίρα Καρκίνου), ο οποίος μπορούμε να πούμε ότι «φωτογραφίζει» τον χαρακτήρα και το αντικείμενο της εταιρείας.

Επιπλέον, ο Πλούτωνας της βρίσκεται στην 26η μοίρα του Κριού, κάτι που έχει την σημασία του ως προς την περίοδο που θα μπορούσε να «αναμορφωθεί» ριζικά, κλείνοντας έναν κύκλο παρουσίας και περνώντας στον επόμενο. Κάτι τέτοιο τοποθετείται χρονικά για το 2021 περίπου, όταν ο διελαύνων Πλούτωνας θα βρεθεί στην 26η μοίρα του Αιγόκερω. Την ίδια περίοδο μάλιστα τυχαίνει να περνά και ο Ουρανός από τον γενέθλιο Άρη της εταιρείας (στην 15η μοίρα του Ταύρου), μια ένδειξη που εν δυνάμει παραπέμπει σε οικονομικές ανατροπές ή αποκαλύψεις πρώτου μεγέθους, ικανές να κλονίσουν ακόμη και την υπόσταση της Siemens.

Όμως μια αστρολογική εκτίμηση δεν γίνεται μόνον με βάση τις διελεύσεις. Και περνώντας στο «σήμερα», γεννά ερωτηματικά η θέση του «προχωρημένου» Πλούτωνα στο Ηλιακό τόξο στις… 16 μοίρες του Ζυγού, επάνω δηλαδή στον γενέθλιο Ερμή και φυσικά στο «κρίσιμο» τ-τετράγωνο της εταιρείας!

Εδώ περιγράφεται μια διαδικασία μηδενισμού σε σχέση με κάποιες από τις δραστηριότητες της αλλά και μια διερεύνηση σε βάθος, μαρτυρίες και «εκμυστηρεύσεις» για τον ρόλο της ως «Δούρειου ίππου» της Γερμανικής πολιτικής στην Ελλάδα.

Παράλληλα, το 2017 ο «προχωρημένος» Κρόνος σχηματίζει μια αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της (στην 28η μοίρα του Υδροχόου) κι εδώ έχουμε… Τζακ ποτ σε σχέση με την διερεύνηση των όποιων άνομων χειρισμών από πλευράς της.

Επίσης, το 2017 ο «προχωρημένος» Ουρανός θα κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο της, πριμοδοτώντας σημαντικές αλλαγές στο status της.

Τα δεδομένα δηλαδή περιγράφουν μια κορυφαία κρίση και, παρότι όλα αυτά μπορεί να μην έχουν σχέση μόνον με τις δραστηριότητες της Siemens στην Ελλάδα, όσο να ‘ναι δίνουν ένα μέτρο για το τι μπορεί να συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Από ό,τι φαίνεται η δικαστική διερεύνηση της «υπόθεσης Siemens», όχι μόνον θα περατωθεί αλλά θα «βγάλει» και «λαγούς» σε σχέση με την διαπλοκή της εταιρείας με το εγχώριο πολιτικό σύστημα.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον ετήσιο χάρτη της εταιρείας για την περίοδο Οκτώβριος 2016-Οκτώβριος 2017, όπου κάτω από την «περιρρέουσα» αστρολογική «ατμόσφαιρα» η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή για να βγουν στο φως «μυστικά και ντοκουμέντα», με συνέπεια μια γενναία χρηματική αποζημίωση εκ μέρους της.

Διάβασε επίσης: Ο καιρός των δημοψηφισμάτων - Ποιες χώρες ακολουθούν - Ποιο το μέλλον της Ελλάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα