#out for #what: Τα ωραιότερα events στην καρδιά του καλοκαιριού

Μπορεί να διανύουμε και επισήμως την καρδιά του καλοκαιριού, οι πιθανότητες όμως να έχουμε ξεμείνει ακόμα στην πόλη είναι πολλές. Δεν πτοούμαστε όμως καθώς τα πολιτιστικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας αξίζουν και με το παραπάνω!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 14/7 Jazz στον κήπο του Μεγάρου

Βραζιλιάνικη αύρα στον Κήπο του Μεγάρου, λίγες μέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τους πιο αυθεντικούς εκφραστές

της βραζιλιάνικης τζαζ στην Ελλάδα. Ο «διεθνής» συνθέτης και κοντραμπασίστας, Πέτρος Κλαμπάνης, μας καλεί να γνωρίσουμε την τελευταία του δουλειά, που παρουσίασε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries 15/7 Νυχτοπερπατήματα στο μουσείο της Ακρόπολης

Οι περισσότεροι έχουμε επισκεφθεί το μουσείο γιατί κάποτε ήταν δωρεάν (1ος χρόνος λειτουργίας), γιατί αποτελεί σήμα-κατατεθέν της Αθήνας, γιατί φιλοξενήσαμε φίλους ή συγγενείς από την επαρχία και το εξωτερικό και έπρεπε να τους πάμε εκεί. Πόσοι όμως από εμάς δεν αισθανθήκαμε, με τις αρχαϊκές φιγούρες και τα ευρήματα να στέκονται διάσπαρτα στο χώρο, σαν να ήμασταν καλεσμένοι σε μια γιορτή που δεν γνωρίζαμε κανέναν παρά μόνο τον οικοδεσπότη; Και πόσο διαφορετικά θα απολαμβάναμε τον χώρο εάν είχαμε πληροφορίες για κάθε «καλεσμένο»;

Από εμάς χρειάζεται διάθεση και προνοητικότητα όσον αφορά στο αίτημα συμμετοχής (καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries 15/7 En Lefko Summer Party

O En Lefko 87.7 πάει παραλία! 7 παραγωγοί του En Lefko 87.7 και 3 special guests παίζουν μαζί για εσάς που καλοκαίρι σημαίνει μόνο ένα πράγμα: χορός πάνω στην άμμο! Θα είναι όλοι εκεί:

LEFTFIELD, Kasper Bjørke, Olga Kouklaki, NTEIBINT, Νίκος Δρογώσης, Kafka, Εύα Μπουντούρη. Μανώλης Οικονόμου, Σπύρος Παγιατάκης, Σάκης Τσιτομενέας

Ένα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτι από τη δύση μέχρι την ανατολή!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries 17/7 Street Outdoors @ Drunk Sinatra

Το Street Outdoors μπαίνει για πρώτη φορά στη στοά του Drunk Sinatra, και «δροσίζει» το απόγευμα της Κυριακής. Ανάμεσα στην Αθηνάς και τη Σταδίου, την Ερμού και την Κολοκοτρώνη, το Drunk Sinatra είναι μια από τις ομορφότερες μπάρες της Αθήνας, με την στοά και το πεζοδρόμιο του να αποτελούν ένα από τα πλέον ιδανικά σκηνικά για party στην πόλη. Στο booth θα βρεις τους resident του Street Outdoors, Jiles John, Polatof, και Tolis Q, αλλά και για πρώτη φορά καλεσμένο, τον Theo Grooves! Summer in the city!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries 17/7 Ψαραντώνης &Εβρίτικη Ζυγιά στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Σε πείσμα των καιρών και πιστός στις αρχές της αλληλεγγύης και της ελεύθερης πρόσβασης στα πολιτισμικά αγαθά, ο Δήμος Χαλανδρίου ανακοινώνει το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Ρεματιάς που ξεκινά την 1η Ιουλίου υπό τον τίτλο «Νύχτες Αλληλεγγύης».

Οι «Νύχτες Αλληλεγγύης» αποτελούν μια προσπάθεια να υπάρχει κάθε καλοκαιρινή βραδιά μια γιορτή στη Ρεματιά και να γίνει το θέατρο ένας τόπος συνάντησης των πολιτών με τους καλλιτέχνες και τα έργα τους.

Η γκάιντα, η θρακιώτικη λύρα, το καβάλι, το νταούλι. Πέντε νέοι άνθρωποι, με βιώματα και αγάπη για την τοπική μουσική της Θράκης παίζουν όργανα αρχέγονα, βαθιά ριζωμένα στην παράδοση και τη μνήμη των ανθρώπων του ακριτικού τόπου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries 18/7 Η μικρότερη γκαλερί στο μετρό Συντάγματος!

Στον εκθεσιακό χώρο του μετρό στην Πλατεία Συντάγματος και για 3 ημέρες, θα συναντήσουμε το καλλιτεχνικό σχολείο του «Ash In Art». Θα ενημερωθούμε για τα προγράμματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, τα μαθήματα, τα σεμινάρια και τις παράλληλες δραστηριότητες αλλά και τις ομάδες στις οποίες μπορούμε να ενταχθούμε, συμπληρώνοντας μία απλή αίτηση με συμβολική ετήσια συνδρομή.

Θα δούμε τους πίνακες-μινιατούρες 50 δημιουργών, στην μικρότερη γκαλερί της πόλης!

Διοργάνωση: Πνοή Ελλήνων Χειροτεχνώς

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries 19/7 Ο Κώστας Μακεδόνας στο Θέατρο Πέτρας

Ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας έχοντας καλεσμένους του, αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, μία από τις κορυφαίες λαϊκές μας τραγουδίστριες με μεγάλη ιστορία, η Μελίνα Ασλανίδου, μία από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς τραγουδίστριες της νέας γενιάς, ο Δημήτρης Σταρόβας με το αστείρευτο χιούμορ του αλλά και τις τρομερές σολιστικές του ικανότητες στην ηλεκτρική κιθάρα, η Ζωή Παπαδοπούλου, σταθερή συνεργάτιδα του Κώστα τα τελευταία χρόνια με υπέροχη χροιά, ο ηθοποιός με το μοναδικό του ταμπεραμέντο πάνω στη σκηνή Κρατερός Κατσούλης και ο συνθέτης υπέροχων, μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Θεοφάνους θα είναι μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα στη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας για μία αξέχαστη συναυλία στην καρδιά του καλοκαιριού!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries 21/7 "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Η Αριστοφανιάδα είναι ένας ξεκαρδιστικός ύμνος στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη, στηριγμένη σε μία πρόταση της ομάδας ΙΔΕΑ.

Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας.

Έργα και ημέρες του μεγάλου μας κωμικού παρελαύνουν επί σκηνής, σε ένα ξεκαρδιστικό, δροσερό αλλά και συγκινητικό έργο, ανακατεύοντας με μαεστρία όλα τα ύφη της κωμωδίας!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: #out for #what, ατζέντα, θέατρο, παράσταση

Keywords
Τυχαία Θέματα