Το αστρολογικό προφίλ του κ Μιχαλολιάκου

Είναι ένας διπλός Υδροχόος (έχει και τον Ωροσκόπο του στο ζώδιο) με Σελήνη στον Ταύρο

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger



«Der Zweck heiligt die Mittel.»

Η φράση είναι από το βιβλίο του Νικολό Μακιαβέλι «Ο Ηγεμών» και σημαίνει το γνωστό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Πολλοί θεωρούν τον κ Μιχαλολιάκο τρελό, εγωπαθή, ναζιστή και νοσταλγό παρελθοντικών καταστάσεων. Ο ίδιος δηλώνει εθνικιστής, αντικαπιταλιστής και υποστηρικτής της αρχαιοελληνικής παράδοσης. Τι απ' όλα είναι;

Αστρολογικά

έχει σημασία πως είναι ένας διπλός Υδροχόος (έχει και τον Ωροσκόπο του στο ζώδιο) με Σελήνη στον Ταύρο πράγμα που τον κάνει απόλυτο στα θέλω και στις πράξεις του.

Ακόμη, σύμφωνα με την κλασική αστρολογία, με την οποία σημειωτέον ασχολείται και ο ίδιος, έχει στο ωροσκόπιο του έναν χαρακτηριστικό «σταυρό» στα σταθερά με την συμμετοχή του Άρη στον Ταύρο, του Ουρανού στον Λέοντα, του Ποσειδώνα στον Σκορπιό και της Αφροδίτης στον Υδροχόο.

Η εμπλοκή του Άρη με τους δύο αργούς πλανήτες χαρακτηρίζει ακτιβιστές που πατάνε σε μια γερή ιδεολογική βάση, ένα είδος «σταυροφόρων» που εκστρατεύουν ενάντια στον «εχθρό» έχοντας ορκιστεί πίστη στα ιδεώδη τους. Ακόμη, ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Ταύρο (ο Νότιος) και Σκορπιό (ο Βόρειος) υποδηλώνει μια δογματική αφετηρία και μια μεταμορφωτική πορεία, μέσα πάντα από απόλυτα μεγέθη.

Η ευδιάκριτη υπεροχή των σταθερών ζωδίων στο ωροσκόπιο του είναι όπως είπαμε δηλωτική της επιμονής του, ενώ ο Κρόνος στον 10ο οίκο έρχεται να στηρίξει ακόμη περισσότερο την σκληρή, στρατιωτικού τύπου, στάση του. Ο δε Πλούτωνας στον Λέοντα και τον 7ο οίκο υπερθεματίζει σε σχέση με μια απόλυτη και προαποφασισμένη στάση απέναντι στους άλλους.

Διαβάζοντας κανείς τις θέσεις της Χρυσής Αυγής γύρω από την Οικονομία και το Μνημόνιο, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει πως σε αρκετά σημεία δεν διαφέρουν και πολύ, ακόμη και από εκείνες μέρους της Αριστεράς (λογιστικός έλεγχος, εθνικοποίηση των τραπεζών κ.α). Σημασία έχει βέβαια ο τρόπος με τον οποίο προωθεί ή επιβάλλει κάποιος τις απόψεις του αλλά καλό είναι αυτό το στοιχείο να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους πολιτικούς αναλυτές.

Γεγονός είναι πως ο κ Μιχαλολιάκος δεν το έπαιξε ποτέ φιλικών διαθέσεων με το σύστημα, κυνήγησε ως σύγχρονος Ιαβέρης τους λαθρομετανάστες -ουσιαστικά προτείνει ένα είδος γκουλάγκ για την αντιμετώπιση του προβλήματος- επανέφερε τον αρχαιοελληνικό-δωρικό χαιρετισμό που αρκετές δεκαετίες πριν έτυχε να τον ξαναφέρει στην μόδα ο Χίτλερ, θιασώτης κι εκείνος -όπως και πολλοί Γερμανοί- της αρχαιοελληνικής κουλτούρας. Δηλώνει ...ευθαρσώς πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, υιοθετώντας την φράση του Α Παπανδρέου, δηλώνει επίσης αντισιωνιστής (όχι αντισημίτης) και προτείνει την καταδίκη και την δήμευση της περιουσίας, όλων όσων διασπάθισαν το Δημόσιο χρήμα.







Οι εξισώσεις

Ο τράνζιτ Vulcanus (6/5) = Δίας (SARC)= Σελήνη (natal) δεν υπήρχε περίπτωση να τον άφηνε ε

Keywords
Αναζητήσεις
αστρολογικο προφιλ για αντζελινα τζολί
Τυχαία Θέματα