Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 2/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


ΚΡΙΟΣ

Με δυναμικότητα και γνώση θα προχωρήσετε μπροστά. Η βοήθεια ενός Τοξότη για θέματα εξωτερικού ή για νομικά θέματα θα προωθήσει τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο τρόπο. Η ευαισθησία που θα δείξετε στα οικογενειακά σας θέματα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους και κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο και Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η

γνώση είναι δύναμη και μπορεί να την λάβετε από έναν Τοξότη, ο οποίος θα σας απελευθερώσει από τα «πρέπει» και τα ψεύτικα προσωπεία. Το να επικοινωνείτε με έναν Καρκίνο είναι πολύ καλό για σας, γιατί ανοίγει την ψυχή σας και σας δίνει έμπνευση αλλά πάνω από όλα επικοινωνία και ευελιξία σε όλα τα επίπεδα. Το σπίτι σας είναι ο χώρος που μπορεί να εκτονώσετε την έμπνευσή σας και την φαντασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λάμψη σας είναι δεδομένη και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η εύνοια σας έχει ήδη αρχίσει και διαφαίνεται και ανοίγεστε υπερβολικά με έναν Τοξότη. Μπορεί να κάνετε υπερβολές αλλά μάλλον σας αξίζουν γιατί αρκετά είχατε ταλαιπωρηθεί τον προηγούμενο καιρό. Η σχέση σας με έναν μεγαλύτερο πρόσωπο σίγουρα θα πάρει καλύτερη τροπή γιατί θα είσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα προβληματιστείτε γιατί θα κάνετε έναν απολογισμό για την ζωή σας και τις τελικές σας φιλοδοξίες. Μάλλον θα ξυπνήσετε από τον ύπνο και θα δείτε κάποια αλήθεια που ίσως να μην σας αρέσει. Τελικά, η γνώση θα σας κάνει καλό και θα διαπιστώσετε ότι σας απελευθερώνει από πολλά βάσανα. Η ζωή θέλει τέχνη και την μαθαίνετε γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Είσαστε στα πολύ καλά σας γιατί απελευθερώνεστε από τα πολλά πρέπει και ρισκάρετε σε όλους τους τομείς. Θέλετε να διασκεδάσετε, να παίξετε και να γίνετε και πάλι σαν τα μικρά παιδιά. Αυτό κάνει καλό στην καρδιά σας γιατί βγαίνουν από μέσα σας με την δική σας συμμετοχή και από αυτόν τον λόγο θα γίνετε πολύ αισιόδοξοι και τυχεροί. Ένα οικογενειακό θέμα σας θα λυθεί ευκολότερα με εσωτερική ενότητα που θα διατηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοιώθετε ότι μπορείτε να ξεφύγετε από την λογική σας η οποία σας συγκρατεί. Σίγουρα θα κάνετε υπερβολές αλλά μάλλον το έχετε ανάγκη. Η αισιοδοξία σας θα σας δώσει το προβάδισμα και κυρίως για το θέμα ενός ακινήτου. Το θέμα της οικογένειας είναι πολύ σημαντικό για σας και οι ελεύθεροι μπορεί να ξεσηκωθείτε για να πάρετε την μεγάλη απόφαση του γάμου ίσως με έναν γοητευτικό Δίδυμο.

ΖΥΓΟΣ

Νοιώθετε καλύτερα και το δείχνετε σε όλους. Αισθάνεστε ότι δεν κινδυνεύετε πλέον -κυρίως από την σχέση σας με έναν Παρθένο. Από την άλλη, βγαίνετε από την αδράνεια και μετακινείστε προς

Keywords
Τυχαία Θέματα