Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουλίου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Ιούλιο


Οδηγίες προς τους αναγνώστες


Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.


Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε

λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.




Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των απρόβλεπτων ευκαιριών και κερδών, όχι από την κύρια εργασία σας αλλά από δημόσιες και φιλικές σας σχέσεις με πρόσωπα κοινωνικού και οικονομικού κύρους. Ο πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, είναι εγκατεστημένος στο 4ο σπίτι της εστίας και των ανέσεων της, παρέα με τον αυστηρό Κρόνο και με όψεις από τον Δία και τον νευρικό Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης). Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα οφέλη που θα προκύψουν θα αφορούν στην κατοικία σας, προκαλώντας ταυτόχρονα και τον φθόνο συγγενικών σας προσώπων που θα θεωρήσουν ότι αδικήθηκαν, π.χ. από το άνοιγμα μιας διαθήκης ή ενός ευνοϊκού δανείου που εσείς εξασφαλίσατε χαριστικά, λόγω υψηλών γνωριμιών και πολιτικών μέσων.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας, καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο των απωλειών και της απομόνωσης με τον πλανήτη κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, παντοδύναμη στον θρόνο της, παρέα με τον Δία και τον μεταφυσικό Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης). Όλα αυτά προδικάζουν έναν συναρπαστικό μήνα, γεμάτο παρασκηνιακές κινήσεις και εντάσεις που ξεκινούν από την ύπαρξη διπλής και απαγορευτικής ερωτικής ζωής, κυρίως για ανδρόγυνα αλλά επίσης και ελεύθερα επώνυμα πρόσωπα υπεράνω υποψίας σχετικά με τους κανόνες ηθικής τάξης. Οι επαγγελματίες που κινούνται σε διεθνείς χώρους θα έχουν πολλές ευκαιρίες πλουτισμού, κινούμενοι στα όρια του νόμου, αν όχι υπερβαίνοντας τα. Τα άτομα με μεταφυσικά και πνευματικά ενδιαφέροντα θα βρουν πρόσφορο έδαφος για τις έρευνες τους. Προβλήματα υγείας για την τρίτη ηλικία.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14

Keywords
Τυχαία Θέματα