Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 14/5

Πώς θα είναι σήμερα η μέρα σας;

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις από τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…



ΚΡΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι. Αυτό από την μια θα σας κάνει καλό γιατί θα βρείτε λύση και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο και από την άλλην θα ξεκουραστείτε από τις έννοιες και τα προβλήματα κάποιου ατόμου. Τα οικονομικά σας έχουν προτεραιότητα

γιατί υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι καλό θα γίνει με εσάς και κυρίως εσείς πουέχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μια δουλειά που θέλετε να κάνετε και αφορά υγρό στοιχείο και θάλασσα θα προχωρήσει γιατί θα φανούν καλές προοπτικές. Μια κρυμμένη σχέση που μπορεί να σας απασχολεί μάλλον σας αποπροσανατολίζει και δεν σας βγάζει έξω από τον σωστό στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα των παρεξηγήσεων και της μεγάλης συναισθηματικής ευαισθησίας. Σήμερα ότι και να νοιώσετε χρειάζεται να το φιλτράρετε δύο φορές από μέσα σας για να έχετε προστασία και σωστή κρίση. Σίγουρα θα παρασυρθείτε από λάθος συμπεράσματα. Μια υπόθεση με τον εξωτερικό προς το παρόν μπορεί να ακυρωθεί αλλά είναι για καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπόσχεστε πολλά γιατί νοιώθετε όμορφα. Είναι πολύ σημαντική η σχέση με τον εαυτόν σας. Απελευθερώνεστε από πολλά λάθος κείμενα μέσω της συναισθηματικής οδού. Δηλαδή που κάνει η με μου κάνει αυτό και μάλιστα αποφασίζω γρήγορα. Σημαντική βοήθεια μέσω ενός φίλου θα σας δώσει σημαντικό σπρώξιμο για να κάνετε τα σχέδια σας. Οικονομική βοήθεια.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε και μπορεί να αφορά οικονομικά τρίτων. Η ευαισθησία σας μπορεί να σας παρασύρει και να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβετε άμεσα. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα με έναν Παρθένο. Κρατείστε όσο μπορείτε τις δυνάμεις σας και επικεντρωθείτε στον στόχο σας θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακατεύονται κάποια πράγματα μέσω τρίτων αλλά θα σας κάνει καλό γιατί θα ξεκαθαρίσετε με έναν ήπιο τρόπο αυτό που χρειάζεται αλλαγή. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο βλέπετε ότι έχετε τα καταφέρνετε στα πρακτικά θέματα και κυρίως όταν είναι να εισπράξετε η να δώσετε. Ο Ιχθείς έρχεται προς το μέρος σας μην τον αρνείστε.

ΖΥΓΟΣ

Νοιώθετε περίεργα και θολωμένοι. Εσείς αλλού θέλατε να πάτε και αλλού σας πηγαίνουν οι συνθήκες οι τρέχουσες. Γιατί τα είχατε όλα φανταστεί και σχεδιάσει κάπως αλλιώς. Με έναν Παρθένο που κουβαλάτε ένα πρόβλημα μαζί του και κυρίως αφορά το Παρελθόν μπορεί να το λύσετε γιατί είσαστε περισσότερο συναισθηματικοί. Συζητήσεις με Ταύρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαστε στο στοιχείο σας. Όλοι σας καταλαβαίνουν και είναι με το μέρος σας. Οπότε μπορείτε να εκδηλώσετε τα συ

Keywords
Τυχαία Θέματα