Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 14 έως 20 Ιουλίου




Αυτή

κι αν είναι μια εβδομάδα SOS! Όλοι οι «κακοί» του ζωδιακού παρελαύνουν στους ουρανούς, πρόθυμοι να μας σκαρώσουν διάφορα χουνέρια. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι γνωστό πως έχουμε κι εμείς τον τρόπο μας για να τους... καλοπιάσουμε και μέσα από την όποια κρίση να αποκομίσουμε σημαντικά πλεονεκτήματα.

Υπάρχει κι ακόμη ένα «μυστικό». Όταν οι επουράνιοι φίλοι μας δεν τρέφουν για μας τα καλύτερα αισθήματα, η φυγή μας σε ένα ασφαλές καταφύγιο δείχνει να είναι η ιδανική λύση. Από αυτήν την άποψη, οι (χαλαρές) διακοπές σε αυτήν την περίοδο, εκτός από αναψυχή μπορεί να είναι και σανίδα σωτηρίας από τα δύσκολα. Αντίθετα, όσες και όσοι παραμείνουν κι κινούνται στο μαγγανοπήγαδο της καθημερινότητας, είναι πιθανότερο να... χορέψουν στο ταψί!

Ας ξεκινήσουμε όμως με κάτι καθαρά θετικό, ίσως το μόνο που υπάρχει στην τρέχουσα εβδομάδα. Η σύνοδος της Δήμητρας με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε πλούσιες επαφές και γνωριμίες, ιδιαίτερα με «καλό κόσμο». Η επιρροή της όψης αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη.

Main stream: Επικοινωνιακό πλεονέκτημα, διάκριση, αναγνώριση. «Λαμπερές» δημόσιες σχέσεις, δεξιώσεις. «Μεγάλη ζωή», ντόλτσε βίτα. Επιτυχία στα media, τη δημοσιογραφία, την πολιτική. Είσοδος στην show biz. Αίσθημα ανακούφισης, πανηγυρισμός. Ταξίδια, υποτροφία για σπουδές. Σύσταση συλλόγων-σωματείων με λαϊκή αποδοχή.

Εδώ είναι όμως που φαίνεται πως ο κόσμος είναι χωρισμένος σε δύο «στρατόπεδα». Οι μεν γλεντάνε και καλοπερνάνε, ενώ οι δε... πληρώνουν τα σπασμένα!

Την Κυριακή, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα αποπειραθεί να μας παγώσει το χαμόγελο στα χείλη, αφού ο πλανήτης των περιορισμών δεν καλοβλέπει ποτέ τις χαρές και τα πανηγύρια. Ας του δώσουμε λοιπόν κι εμείς αυτό που ζητάει, σε δόσεις όμως που δεν βλάπτουν σοβαρά την ψυχική μας υγεία. Ας λείπουν δηλαδή τα ενοχικά σύνδρομα, ο δογματισμός και η τυπολατρία.

Main stream: Υπευθυνότητα, επαγγελματισμός, υπακοή στο καθήκον. Αργή και προσεκτική επεξεργασία. Επιβολή της τάξης, νομιμοφροσύνη, τήρηση των κανόνων. Δικαίωση της προνοητικότητας, αξιοποίηση της εμπειρίας. Εξετάσεις.

SOS: Καθυστερήσεις, απαγορεύσεις. Μπλοκάρισμα, αυστηρές ποινές. Αποτυχία, απόρριψη, σκληρή αντιμετώπιση, «πόρτα». Μελαγχολία, κατάθλιψη.

Την ίδια μέρα ο Ερμής ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι του στον Λέοντα, για αυτό το θέμα όμως μπορείτε να διαβάσετε πολλά στην ειδική α

Keywords
Τυχαία Θέματα