Για οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα, βοηθά ο Άγγελος Ακχαγιάχ

Μην χάνετε την πίστη σας: Όταν έχετε οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα, στραφείτε προς τον Άγγελο Ακχαγιάχ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.


O κάθε Άγγελος έχει τις δικές του ιδιότητες και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα μας. Με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνετε τις δικές σας ψυχικές δυνάμεις. Οι Άγγελοι μας της θυμίζουν και μας βοηθάνε να τις γειώσουμε.

Καλό είναι να χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα που μας δίνονται για να επιλύσουμε τα διάφορα προβλήματα που έχουμε κατά εποχές. Τα

μέσα είναι πολλά, αλλά δεν είναι συνήθως όλα αποτελεσματικά, όμως οι άνθρωποι είναι εύκολο να συνδεθούν με τον Άγγελό τους, αρκεί να το πιστέψουν ότι θα τους βοηθήσει. Ο Χριστός έλεγε να ζητάτε και θα σας δοθεί ό, τι θέλετε. Ο Πατέρας ευχαριστιέται, όταν του κτυπάει την πόρτα το παιδί του. Η εποχή που ζούμε είναι πολύ υλιστική και τα προβλήματα μας πάρα πολλά. Αρκετοί από εμάς έχουμε χάσει την πίστη μας γιατί θέλουμε να έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα, λες και η ψυχή μας είναι κάτι που φαίνεται. Επειδή υπάρχει ελεύθερη βούληση, καλό είναι όσοι πιστεύουν στον Άγγελό τους να τον επικαλούνται και θα δουν καταπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα.

Ο Άγγελος Ακχαγιάχ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από τις 21 έως 25 του Απριλίου.

Το όνομά του σημαίνει το πρόσωπο του Θεού που έχει υπομονή για όλα τα όντα της γης και του ουρανού.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις παρακάτω ιδιότητες:

Είσαστε υπερβολικά ήρεμοι, υπομονετικοί, καρτερικοί και έχετε μεγάλη ψυχραιμία σε πολλές καταστάσεις της ζωής σας. Έχετε εφευρετικό πνεύμα και αντέχετε σε όλες τις δυσκολίες και τους πειρασμούς. Έχετε την δύναμη να αντιμετωπίζετε τα πάντα και είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Μερικές φορές, όταν χάνετε το κουράγιο σας, χρειάζεται να απευθύνεστε στον άγγελό σας να σας χαρίσει καρτερικότητα και υπομονή για να φέρετε σε πέρας όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Έχετε πάντως, αν το θέλετε, την δύναμη της μπουλντόζας που τα σαρώνει όλα στο πέρασμά της. Το πρόσωπο του Θεού που κουβαλάτε μέσα σας ξυπνάει, όταν πρέπει εσείς να δείξετε την καλοσύνη σας και την υπομονή σας στους άλλους. Ο λόγος που χάνετε την δύναμή σας είναι η ζήλεια, η κτητικότητα, η τεμπελιά και ίσως και η ανηθικότητα. Για αυτό προσπαθήστε, όταν σας πιάνουν αυτά τα συναισθήματα να βελτιώνεστε και να μην αφήνετε να σας κατακλύζουν. Όσοι έχετε ανάγκη από χρήματα και υπάρχουν και οικογενειακές δυσκολίες επικαλεστείτε τον Άγγελό σας. Αν είστε μαθητές και νοιώθετε το βαρύ φορτίο των εξετάσεων ή είσαστε επαγγελματίες και έχετε πολύ μεγάλο και σκληρό φόρτο εργασίας, σίγουρα θα ανακουφιστείτε από τις επικλήσεις. Πιστέψτε το και θα δείτε να γίνονται θαύματα.

Άγγελέ μου, βοήθησε με να έχω ατελείωτη υπομονή σε όλες μου τις δυσκολίες. Δώσε μου το δώρο της επιμονής και της καρτερικότητας. Έχω ανάγκη να δημιουργήσω μακρινούς ορίζοντες και να φτάσω με ηρεμία και επιτυ

Keywords
Τυχαία Θέματα