«Συνηθίστε το! Συνηθίστε το! Όλες οι γυναίκες θα κερατωθείτε»!

Έχοντας προσωπική πείρα, την ρωτούν και εκείνη... συμβουλεύει!

«Το κερατάκι μου εγώ το έχω φάει», είχε δηλώσει πριν από καιρό σε συνέντευξή της η Μάρω Κοντού, αποκαλύπτοντας τότε ότι ο σύζυγός της στα 7 χρόνια γάμου άρχισε να ξενοκοιτάει, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα φήμες για την εξωσυζυγική του σχέση με πέτρα σκανδάλου την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Nine» και στην πρεμιέρα που έκανε πριν από λίγες μέρες οι δημοσιογράφοι επέμεναν να την ρωτούν για τις δηλώσεις της περί απιστίας και εκείνη τους έδωσε την επική ατάκα: «Συνηθίστε

το! Συνηθίστε το! Όλες οι γυναίκες θα κερατωθείτε!».

Η Μάρω Κοντού, μετά την εξομολόγηση για το πώς βίωσε την απιστία του συζύγου της, βρίσκεται σε μια φάση που νέες συνάδελφοί της την βλέπουν ως «γκουρού των σχέσεων» ενώ η ίδια αισθάνεται ότι «είμαι και η μάνα του λόχου, γιατί όλοι ζητούν τη συμβουλή μου».

«Σε μια από τις πρόβες, συζητούσαμε τα ερωτικά μας και τους είπα: "Κορίτσια, το κέρατο θέλει ψυχραιμία". Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η φράση τους έμεινε και την επόμενη μέρα που την επεξεργάστηκαν μου έλεγαν πόσο δίκιο είχα...» είχε δηλώσει η ίδια πριν από την πρεμιέρα της παράστασης.

Με τον διελαύνοντα Δία (γνώσεις) να ενεργοποιεί το τρίγωνο Ερμή (νέοι, συμβουλές, ατάκες) σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (απιστία, έμπνευση) στο ωροσκόπιό της, η Μάρω βρίσκεται σε μία περίοδο που μέσα από επικές της ατάκες δίνει τα «φώτα» της προς κάθε ενδιαφερόμενο ή μάλλον ενδιαφερόμενη!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνηθίστε, Όλες,synithiste, oles