Πώς θα είναι το τριήμερο για όλα τα ζώδια

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις προβλέψεις του επόμενου τριημέρου με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!



ΚΡΙΟΣ

Απομονώνεστε και μάλλον ακόμα και με κόσμο να είσαστε θα είσαστε μέσα στο δικό σας κόσμο. Μπορεί να νοιώθετε αδύναμοι από ευαισθησίες και συναισθήματα λύπης. Καλό είναι να σκεφτείτε όμορφα πράγματα για την ζωή σας και το μέλλον σας. Γιατί η στενή σύνοδος Άρη Κρόνου στον Ζυγό μάλλον θα σας δυσκολέψει γιατί θα αναγκαστείτε για να τα βγάλετε

πέρα να κάνετε συμβιβασμό και όχι συνεργασία όπως θα θέλατε. Πάντως η διπλωματία και η ευελιξία είναι απαραίτητη αυτή την περίοδο. Κυρίως αν είσαστε με Ζυγό, Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε στήριξη από τους φίλους σας και αυτό σας κάνει καλό. Όταν βρίσκεστε μέσα σε ομάδες αυτές τις ημέρες θα λειτουργήσετε καλύτερα και κυρίως αν θέλετε να πλησιάσετε έναν Παρθένο ο οποίος αυτές τις ημέρες θα είναι περιτριγυρισμένος από κόσμο. Καλό είναι να το ρίξετε λίγο έξω και να αφήσετε τα προβλήματα στην άκρη. Η ζωή έχει και τα ωραία της και χρειάζεται σαν άτομα της απόλαυσης που και που να το ρίχνετε έξω. Μια οικονομική ευκαιρία θα σας αναπτύξει και θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα κλείσετε πολλές τρύπες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε πολύ μπερδεμένοι και κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ. Για αυτό κρατήστε την ατομικότητα σας και την δική σας γνώμη όσο μπορείτε γιατί θα υπάρχει μια θολούρα ως προς την αλήθεια την τρέχουσα. Μην βασιστείτε σε λόγια τρίτων για ένα επαγγελματικό σας άνοιγμα που θέλετε να κάνετε. Καλύτερα να περιμένετε τις επόμενες ημέρες για να δείτε τα λόγια αν γίνονται πραγματικότητα. Ο Σκορπιός έρχεται πιο κοντά σας και σας δείχνει ένα άλλο του κομμάτι πολύ βαθύ και αισθησιακό. Χαλαρώστε και περάστε όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νοιώθετε καλά και έχετε και μια ανώτερη καθοδήγηση οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες που θα σας δώσει λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Κάποιες σχέσεις σας ζορίζουν για να είσαστε πολύ τυπικοί και σωστοί. Αλλά εσείς αφεθείτε στα όμορφα συναισθήματα και αφήστε τα ζόρια για αργότερα. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού στο εξωτερικό θα σας ενθουσιάσει και καλό είναι να επιμείνετε για να γίνει. Σίγουρα θα είστε καλά με ένα Παρθένο αλλά και Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ

Είσαστε σε μεγάλη ευαισθησία και ίσως παρασυρθείτε από κάποια λάθος συναισθήματα. Θα σας δοθεί μια ευκαιρία από έναν Τοξότη να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Η νοσταλγία για ένα πρόσωπο που σας υπενθυμίζει λυπητερά συναισθήματα και γλυκύτητα και κυρίως με ένα Ιχθύ μπορεί να σας πάει πίσω και να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις που μάλλον δεν πηγαίνουν με την πύρινη φύση σας. Καλύτερα να το ρίξετε στο ρομαντικό κομμάτι ακούγοντας μουσική για να εκπαιδεύετε και την ενέργεια σας όταν έχετε ευαισθησίες. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί θα γίνουν λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα